Продан подав апеляцію на судове рішення про поновлення Каспрука

Продан подав апеляцію на судове рішення про поновлення Каспрука

06.05.2019, 15:44

Секретар міської ради Василь Продан подав апеляцію на рішення про поновлення міського голови Олексія Каспрука.

Про це він повідомив  у коментарі ТРК "Буковина".

Він подав подав апеляцію як третя сторона судового процесу.

23 квітня Чернівецький окружний адміністративний суду поновив Олексія Каспрука на посаді міського голови. Депутати відправили його у відставку 26 липня. В серпні він подав позов про визнання своєї відставки незаконною.

У судовому процесі були три сторони - позивач Олексій Каспрук, відповідач Чернівецька міська рада та третя сторона Василь Продан. Продан виконував обов'язки міського голови після того, як Олексій Каспрук достроково припинив свої повноваження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За 9 місяців недолугого керування Василь Продан завдав величезної шкоди громаді і місту. І за це має понести відповідальність..." - мер Чернівців

Водночас вже цього місяця на свої посади можуть повернутися головний архітектор Чернівців Наталя Хілько та  начальник управління освіти Сергій Мартинюк, яких звільнив секретар міської ради Василь Продан. Про це сьогодні, 6 травня, на прес-конференції повідомив міський голова Олексій Каспрук. 

“Посади начальника управління освіти та головного архітектора міста залишаються вакантними. Наталя Хілько та Сергій Мартинюк судяться з Чернівецькою міською радою. Ми з ними спілкувалися. Могли би визнати цей позов. Я можу скасувати розпорядження про звільнення. Обоє сказали, що хочуть отримати рішення суду про те, що вони були звільненні Василем Проданом незаконно. І, відповідно, поновитися через суд. Я їх підтримую у цьому. Це право захисту чесного імені”, - сказав Олексій Каспрук.

На думку Каспрука, судові процеси не триватимуть довго.

“Наскільки мені відомо, по Хілько скасована підстава для звільнення, по Мартинюку - теж. Його звинуватили у неправильному поводженні з таємними документами. І вони можуть повернутися на свої робочі місця вже цього місяця”, - зазначив Олексій Каспрук. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Когда эта жирная мелкая мразь успокоится 

avatar

Вася

06 травня 2019 18:58

А що ще може заспокоїти обнаглілого, ненажерливого хряка!? Може Сєня підскаже!!!

avatar

Taras

06 травня 2019 22:06

Багато з депутатів нинішньої міської ради "не є героями мого роману", але змістили в 2018 р.Каспрука з посади правильно... Він не здатний на ефективне управління містом... Тому і підтримую апеляцію...

avatar

Дьордій

07 травня 2019 08:55