Продан не хоче нічого робити, окрім як смикати за ниточки, вирішувати земельні питання, ділити підприємства, управління - думка

Продан не хоче нічого робити, окрім як смикати за ниточки, вирішувати земельні питання, ділити підприємства, управління - думка

28.03.2017, 13:37

Депутати Чернівецької міськради від фракції "Рідне місто" намагались висунути питання висловлення недовіри міському голові, бо вони мріють повторити сценарій 2011 року, коли обранці усунули з посади мера Миколу Федорука. 

Таку думку мер Чернівців Олексій Каспрук висловив у коментарі журналісту molbuk.ua, говорячи про події, які розвивалися сьогодні у сесійній залі.

"Кришталева блакитна мрія дитинства" "Рідного міста" - повторити сценарій 2011 року, коли вони почнуть керувати містом. Зрозуміло, що такий міський голова, який обраний громадою, який звітує не перед "Рідним містом", а перед громадою, який не дає можливості їм робити якісь зловживання, їм не потрібен. Для них ідеальна ситуація - коли містом керуватиме секретар, який залежний від депутатів фракції, і який їм допоможе розділити між собою підприємства, управління...", - заявив Каспрук.

Сьогодні у міській раді яскраво проявилась та ситуація, про яку ми вже давно говоримо: є більшість депутатів, сформована проти мера. Вони готові давним давно обрати Василя Продана секретарем. Чого вони цього не роблять - я можу тільки здогадатися. По-перше, Продан не хоче нічого робити, і ні за що не нести відповідальність. Звичайно, що значно легше сидіти у сесійній залі, "дьоргати" за ниточки і всім розсилати смс-ки. При цьому, вирішуючи питання із земельними ділянками", - сказав міський голова.

Джерело: molbuk.ua

1