Вся діяльність 'Рідного міста' - суцільний фейк:  Продан набрехав про вертоліт  Бурбака

Вся діяльність "Рідного міста" - суцільний фейк: Продан набрехав про вертоліт Бурбака

06.08.2016, 20:00

У мережі з’явилися фотографії вертольота на чернівецькому летовищі, яким до Чернівців начебто прилетів лідер фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив депутат від фракції "Рідне місто" у Чернівецькій міськраді Василь Продан, пише molbuk.ua

Стало відомо, хто насправді прилетів приватним вертольотом в аеропорт


"Цим гелікоптером до Чернівців прилетів Максим Бурбак. Як він туди помістився? - не зрозуміло. Зате чітко зрозуміло, звідки кошти на гелікоптер у голови фракції "Народний фронт", - написав на власній сторінці у соцмережі депутат.

Допис депутата міськради активно поширюють користувачі соцмережі. Водночас окремі інтернет-ресурси повідомили про те, що їм уже достеменно відомо, що гелікоптер належить Максимові Бурбаку.

Щоправда, як з’ясувалося, депутат дезінформував читачів своєї сторінки. Як повідомили кореспонденту molbuk.ua джерела в аеропорту "Чернівці", вертоліт типу Augusta 109S, що належить ТОВ "Глобал Air" (м. Львів) 5 серпня прилетів до Чернівців з Почаєва Тернопільської області. Серед пасажирів - Орест Березовський (більш відомий як митрополит УПЦ МП Онуфрій) та ще двоє осіб з прізвищами Андрюк і Павлюк.

Вказаний вертоліт сьогодні, 6 серпня вилетів з аеропорту "Чернівці" у напрямок Гідропарку (м. Київ). На борту вертольота перебував Володимир Павлюк, а проводжав його митрополит Онуфрій.

Качку лідера "Рідного міста" також прокоментував народний депутат України Максим Бурбак: 

Родина Проданів сьогодні жваво поширювала та підтримувала цей фейк. Фейк виступи Василя Продана на сесіях міськради, фейк вся позиція по захисту громади Чернівців від бригади Продана-Михайлишина з Рідного міста, фейк вся їх політична діяльність. Прикро, що деякі чернівчани реагують на ці факти. Але нагадую всім політичним прожектам - наші громадяни дуже розумні і вже чітко розрізняють хто, де і що!!!

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (6)

новость,наглядно показывающая,с чьих рук кормятся журналисты молбука )))) а ребятки таки ручные.)) шо поделать, голод не тетка

avatar

06 серпня 2016 17:59

Оксана  Петровна берегись!!! Бурбак стаканами кидаться будеь. В Навозном Фронте это привычка. ))) Кужель и Саакашвили уже знают ))))

avatar

06 серпня 2016 18:02

Бурбак выиграет. У него хороший учитель по фейкам - Сеня Кулявлоб. Тот вам в глаза нассыт и скажет что дождь идет

avatar

держу пари )))

06 серпня 2016 18:05

и вообще,нехрен на Добробут и Гравитон наезжать! Бурюак отжал - еиу считается.В нашем городе власть передается по наследству . Дети коммуняк рулят. 

avatar

06 серпня 2016 18:11

просто Бурбака *спалили* і він як завжди починає брехати. може досить брехати Максиме Юрійовичу???

avatar

студент юра

06 серпня 2016 20:15

брехло ще то скільки наобіцяв а результаті ли ті копійки що дав за голосування на виборах тікай максимкиа в свою Англію в свої будиночки. Короче підараст кончений

avatar

Хотин

07 серпня 2016 09:21