Продан набрехав про підписи на підтримку кількох кандидатур секретаря Чернівецької міської ради

Продан набрехав про підписи на підтримку кількох кандидатур секретаря Чернівецької міської ради

11.09.2017, 16:43

Керівники і депутати більшості фракцій Чернівецької міської ради заперечують інформацію про зібрані підписи за кандидатів на посаду секретаря міськради.

Про це йдеться у публікації газети "Молодий буковинець".

Зокрема, журналіст "МБ" поцікавився у голів фракцій, що їм відомо про інформацію, озвучену депутатом міськради Василем Проданом на останній прес-конференції.

"Нічого не чув. Сьогодні вранці колеги зателефонували мені і сказали: "Що за кандидатури?". Я відповів: "Навіть не знаю", – сказав депутат від "Батьківщини" Олександр ПУРШАГА.

Михайло Яринич із фракції "Народний контроль" також здивувався заяві Продана.

"Мені поки що взагалі нічого не відомо з цього приводу. Можу єдине сказати – на даному етапі жодного підпису від жодного члена нашої фракції не було", – сказав керівник фракції "Народний контроль".

У "Самопомочі" теж нічого не знають про підписи на підтримку секретаря. Принаймні, про це каже заступник керівника фракції Олександр Ставчанський.

"Незабаром буде один рік, як наша фракція не проводить засідання, – каже він. – За всю фракцію говорити не можу, але особисто за себе і пана Матвієнка можу заявити – ми ні за кого не підписувались, до нас ніхто не звертався з пропозицією когось підтримати. Ми вперше про це чуємо".

До керівника фракції "Самопомочі" Віталія Гавриша нам не вдалося додзвонитися. 

Жодних кандидатур на посаду секретаря не підтримували і депутати фракції "БПП "Солідарність". Про це у коментарі повідомив керівник фракції Василь Максимюк.

Нагадаємо, депутат Василь Продан на прес-конференції 6 вересня заявив, що Чернівецька міськрада зібрала підписи на підтримку кількох кандидатур секретаря.

Джерело: molbuk.ua

1