Продан зізнався, що  Білик в Італії (+ВІДЕО)

Продан зізнався, що Білик в Італії (+ВІДЕО)

23.03.2016, 18:39

Лідеру фракції "Рідне місто" Василю Продану відоме місцезнаходження депутата Чернівецької міськради Ростислава Білика, якого звинувачують у організації підкупу виборців на місцевих виборах у Чернівцях.

Про це Продан заявив у середу на прес-конференції.

Процес розшуку правоохоронцями Ростислава Білика він назвав політичним замовленням. 

"Я теж дивуюся, чому мене жодного разу не запросили. Це ще одна ознака того, що це політичне замовлення. Коли нікого не викликають. Час від часу виходить пан Бурбак і озвучує якісь речі про Білика. Це політична боротьба. І вони використовують це як політичний піар. Жодних дій не відбувається", - повідомив Продан.

Він назвав начальника обласної поліції Сергія Пілігріма "виконавцем"такого замовлення, а нардепа Максима Бурбака – "замовником".

"Я вважаю, що керівник обласної поліції має бути не виконавцем і не брехуном. Я вважаю, що він має бути прикладом для офіцерського складу", - продовжив В. Продан.

На уточнююче запитання щодо того, чи знає Василь Продан місцезнаходження Ростислава Білика, депутат дав ствердну відповідь.



"Коли йдуть політичні замовлення і політичні переслідування, то однопартійці мають знати, де їх однопартієць. Коли пан Аваков перебував в Італії, вся "Батьківщина" знала де він, і допомагала. Тому що це було таке ж політичне замовлення", - сказав Продан.

Нагадаємо, раніше поліція звернулась до Інтерполу з проханням знайти Ростислава Білика, який підозрюється в організації підкупу виборців. 

Джерело:  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

ЩО ЗА ЖИРНА КОРОВКА КОЛО ПРОДАНА? ТАКА АЖ САЛО ВИСНЕ УХ!)))))))))

avatar

ЦІКАВО

23 березня 2016 16:53