Продан і гоп-компанія замахнулися на приміщення мисливців краю, що в центрі Чернівців

Продан і гоп-компанія замахнулися на приміщення мисливців краю, що в центрі Чернівців

27.03.2019, 15:37

У тому плані, що ця огидна у своїх діяннях камарилья, ігноруючи виконання першочергових завдань, чого сьогодні так потребують розхристані навстіж Чернівці, гребе і гребе переважно тільки під себе. Хоча, вельми не шановні, ви туди на небеса нічого з собою не заберете.

Так що ж муляє, чим не вгодило обласне товариство мисливців та рибалок поплічників такого собі секретарика міськради Василька Продана? Як то що? Те товариство, бачте, користується приміщенням в самісінькому центрі міста. Як, власне, десятки і десятки років підряд та ще й в десятках кроків від міськради, де той безтолковий Продан під дуду своєї безтолкової партійки протирає штани. Бач, чого захотіли якісь мисливці.

І вже пішло-поїхало. Не проходить і дня аби ця камарилья не тероризувала голову товариства Юрія Борисовича Ткачука. Морочать йому голову: ми тут подумали і вирішили спровадити вас кудись на околицю міста. Подумаєш – якесь товариство мисливців…

Викликав Юрія Борисовича на розмову з приводу і той упир-депутат міськради, що з Іванківців Кіцманського району... В розмові зі мною селяни зопалу казали: «Та ми його в трощах ставків, які громада так тяжко своїм трудом будувала і на які він наших діток влітку близько до води не підпускає, так скупаємо, що вже не вийде з тих очеретів».

На що я відповів також селянською лексикою. Боронь, Боже, не мастіть рук, бо воно і так смердить…

Хто захистить у правах мисливців краю? Це питання вирішиться начебто на черговій сесії міськради, де бал знову правитиме надокучливий чернівецькій громаді Продан. Згуртуймося, і, як кажуть у тих же Іванківцях, дамо владі по пиці.

Філімон – з числа небайдужих мисливців.

ДОВІДКОВО:

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Yurii Chornei.

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

пора уже этого самопровозглашенного пигмея вынести из кабинета вместе с троном. и в контейнер мусорный определить, где ему самое место

avatar

27 березня 2019 19:29

Мостипака в запое??

avatar

Сева

27 березня 2019 20:32

Так а шо як би всі мисливці влаштували пікет під ратушею, і пора вже запхати ствол в дупу цій гоп-канторі!Потрібно цю нечість винести на ногах з цього міста вони вже дістали!!! Але треба гуртом бо вони серуть під себе коли бачуть що люди об'єднуються, а коли двоє,троє то сруть нам на голови!

avatar

123

28 березня 2019 05:02