Про підписані і непідписані угоди

Про підписані і непідписані угоди

23.01.2012, 13:17

Доброго вечора і зі святом! Про підписані і непідписані угоди 

Засоби масової інформації розказують про документи, підписані сьогодні. Часом неточно. Для ясності поясню, що я підписав, а чого не підписував від імені "Громадянськоі позиції".

Перше. Підписав Меморандум солідарності з громадськими організаціями - підприємцями, афганцями, чорнобильцями та іншими - про спільні дії по зміцненню демократії та громадянського суспільства. З цими організаціями ми вже співпрацюємо разом, зокрема в Донецьку, Черкасах, Львові... 

Підписав цей Меморандум як голова громадської організації, а не партіі, яка має ту ж назву ГП, бо йдеться про співпрацю саме громадських організацій.

До єднання опозиційних партій цей документ не має жодного відношення, хоча ряд ЗМІ помилково трактують Меморандум саме як об'єднання опозиції, з посиланням на прес-службу УСДП, яку очолює Королевська. Так от, це неправда, просто до відома.

Друге. Не підписував сьогодні угоду опозиційних партій, оголошену зі сцени біля Святоі Софіі. 

Причина? Тексту не бачив, нам його організатори акції не надали ні завчасно, ні безпосередньо на мітингу. 

Прямо запитав Турчинова: Саша, покажи документ, щоб я міг прийняти рішення щодо підписання? Відповідь: а ти підписуй, як інші, не читаючи. Такого не було і не буде - ніколи! Бо наша партія не грається у піар, натомість знає, що таке відповідальність. Якщо ставимо підпис - то маємо виконувати, інакше навіщо усе це, для телекамери, щоб зірвати оваціі людей, а потім все залишиться без змін?! 

Тож тепер ми уважно вивчимо уже підписаний іншими опозиційними партіями документ - і приймемо відповідальне рішення, про яке повідомимо через ЗМІ.

З повагою Микола Малярчук.



КОМЕНТАРІ (7)

Оце я понімаю робота з електоратом! Ви голосуйте, а ми там собі вже розберемося..! От воно - справжнє обличчя БЮТ і Турчинова. Юльку закрив, тепер шлях до влади відкритий. Все як 2+2

avatar

Василь

23 січня 2012 13:49

для чого об*єднуватись такій опозиції, у якої принципи як у партій влади http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/23/6927341/ ?!?!?!

Гриценко є один з послідовних і віданий народові опозиціонер. А Яценюк і Со. - проект Ахметова, Коломойского і решта вампірів..

avatar

Андрій

23 січня 2012 14:35

Вася, ти брєдіш. Юля була, є і буде лідером БЮТ і опозиції.

avatar

Петро

23 січня 2012 14:54

нічого не зрозуміла...Це Малярчук, чи шо, ото все попідписував-не попідписував? Чи Гриценко? Щось не віриться, що Малярчук з Турчиновим отак запросто, на "ти"... То до чого там Малярчуковий підпис? Чи це він творєніє свого шефа поширив? То хоч би спромігся на якийсь коментар чи одне вступне речення!!! Лідери, блін...

avatar

Катруся

23 січня 2012 14:58

ой, миколо, ти точно брєдіш.. ну який "Саша"? ну які підписи? наснилося? ти хоч Турчинова в очі баичв чи тільки по телевізору??

avatar

степан

23 січня 2012 15:26

Миколо, ти видно щось добрячого курнув
avatar

вася

23 січня 2012 20:26

Миколо. ти колись працював в облдержадміністрації, читати ти не знав, через пилораму посаду купив а тут щось піришся. 

avatar

облдерж бувший колега

23 січня 2012 20:35