Найщасливіший день дев'ятирічного Вадима з Луганщини  у Чернівцях, який йому подарували 'Золоті Леви Чорної Сотні' (фоторепортаж)

Найщасливіший день дев'ятирічного Вадима з Луганщини у Чернівцях, який йому подарували "Золоті Леви Чорної Сотні" (фоторепортаж)

13.07.2015, 18:49

Фоторепортаж про відпочинок дітей зі Станично-Луганської району Луганської області у Чернівцях, 12 липня, який їм подарували активісти ГО "Золоті Леви Чорної Сотні" в Чернівецькій області.

На основному фото: Вадим - найменший з-поміж луганських дітей, які відпочивають на Буковині. Щоб хлопець діставав до педалей - під спину довелося прилаштувати підкладку, зате ганяв тепер уже чотирикласник не гірше за найстарших хлопців. 

Читайте також: Позивний «Станиця» у Чернівцях: активісти організували святкову програму для дітей з Луганщини

Група у складі 34 дітей із різних поселень Станично-Луганського району Луганської області і двох вожатих, які їх супроводжують, відпочивають у таборі  «Вогник Буковини», що у с. Валя Кузьмин.

 Місце, звідки приїхали ці діти –  одна з найбільш "гарячих" точок Донбасу. Це та територія, де відбувалися бойові дії, а поселення зазнали дуже інтенсивних обстрілів

 

 Біля парку дітей з Луганщини зустрічали волонтери, які пригостили їх морозивом і французькими вафлями.

 На атракціонах у парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка на обличчях дітей з’явилися щирі посмішки.

 Це найщасливіший день мого життя, - радісно заявив дев’ятирічний  Вадим, коли ще  й довідався, що крім катання на картингах в «Халабуді» на дітей чекає обід – особливо піца!

 Не залишили поза увагою також інші можливості розважитися.

 На картингах каталися всі без винятку:  від великого до малого – дівчата і хлопці.

 Господарям картинг клубу, які забезпечили дітей харчуванням і організували чудові розваги, дісталася подяка від командира  «Чорної Сотні" в Чернівецькій області Олега Громадського. І прапор цієї громадської організації. А   ще, можливо, найцінніше:  дружне «дякую» і «Слава Україні! Героям Слава!» від луганських дітей.

 Насамкінець картини дитячої художньої студії «Жива фарба» в подарунок. 

  

1


КОМЕНТАРІ (2)

ПІАРні чмошники ! криси ви облізлі ,а не леви золоті

avatar

буковинці

13 липня 2015 15:21

это воры и бандиты, под маской борьбы с Х.З. чем. а не просто пиарщики.Топить их как крыс. Украины больше нет, раз такое дерьмо всплывает успешно.

avatar

Ванчицкий макар

22 липня 2015 14:51