Президент Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) Мартін Зайлер хоче знову зустрітися з Михайлом Павлюком

Президент Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) Мартін Зайлер хоче знову зустрітися з Михайлом Павлюком

24.09.2019, 11:27

На адресу обласної державної адміністрації надійшов лист від Президента Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) Мартіна Зайлера.

У листі Мартін Зайлер висловив вдячність виконуючому обов’язки голови обласної  державної адміністрації Михайлу Павлюку за належну організацію візиту німецької делегації до Чернівецької області.

«Я був дуже радий зустрітися з Вами в рамках нашого візиту до Сучави та Чернівців. Це були дуже цікаві дні для нас всіх і ми поїхали додому з позитивними враженнями. Бажаю Вам всього найкращого у майбутньому. Я з нетерпінням чекаю на нову зустріч», - зазначається у листі.

Нагадаємо: 7 серпня 2019 року на запрошення в.о. голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка делегація з округу Швабія (ФРН) на чолі з Президентом Генеральної ради депутатів Мартіном Зайлером відвідали Чернівецьку область.

На Буковині делегація з ФРН відвідала Буковинський медіа-центр «Belle Vue», долучилася до  спільної зустрічі з виконавчою та представницькою владою краю під час сесії обласної ради, також побувала в Буковинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Особлива дитина».

Окрім того, німецька делегація відвідала Волоківську ОТГ, де ознайомилась з роботою Центру освіти дорослих.

В Чернівецькій області налагоджене тісне партнерське співробітництво з округом Швабія (ФРН) у так званому «європейському трикутнику» (Буковина – Швабія – Сучавський повіт (Румунія). У травні 2022 року відзначатиметься 25-річчя відповідного партнерства.

Буковина за цей період змогла налагодити співпрацю з німецькою стороною у різноманітних сферах життя: культурній, духовній, а також в економічному, політичному та соціальному вимірах.

Разом з тим, співпраця Чернівецької області та ФРН реалізується в рамках міжнародної програми співробітництва «Чотири регіони для Європи».

1