Представники  Інституту Конфуція відвідали Чернівці

Представники Інституту Конфуція відвідали Чернівці

25.11.2016, 19:33

11-13 листопада Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича приймав делегацію Інституту Конфуція Київського національного лінгвістичного університету, візит якої був привячений проведенню Дня китайської мови і китайської культури.

Делегація на чолі з співдиректорами Інституту Конфуція – проректором з навчальної роботи і міжнародних зв’язків КНЛУ, професором Сєряковою І.І. та доктором політичних наук Ши Яцзюнь – зустрілася з представниками ЧНУ на чолі з проректором з наукової роботи, професором Фочуком П.М. та проректором з навчально-виховної роботи, професором Марусик Т.В. та обговорила перспективи співпраці ЧНУ з Інститутом Конфуція КНЛУ.

День китайської мови та китайської культури справді захопив студентську спільноту, яка отримала можливість в святково прикрашеному залі 19 корпусу не лише помилуватися концертом гостей, отримати призи за участь у вікторині на знання китайської мови і китайської культури, взяти участь у пробному уроці китайської мови, але й повправлятися в основах китайської каліграфії, малюванні панд, масок пекінської опери, вирізанні з паперу та плетенні китайських вузлів, використанні китайських палочок під керівництвом викладачів Інституту Конфуція.
ЧНУ дякує за візит і сподівається на плідну співпрацю!

Джерело: http://www.chnu.cv.ua/index.php?page=ua/news&data[5012][id]=6780

1