Представник клану Фірташа  Борисов через свою 'ляльку' Василя Продана намагається  поновити контроль над Чернівцями, - нардеп

Представник клану Фірташа Борисов через свою "ляльку" Василя Продана намагається поновити контроль над Чернівцями, - нардеп

27.09.2016, 22:42

Про це під час прес-конференції у Чернівцях сказав народний депутат України Максим Бурбак, повідомляє buknews.

Численні фейки, які плодить банда Продана-Михайлішина, поширюються з однією метою: відвернути увагу громади від того, що вона намагається взяти реванш у місті, повернутися до влади і продовжити грабунок міста, - впевнений Максим Бурбак. - Знову сплило прізвище Борисова, ячкий ховається за кордоном, а тут через свою ляльку Продана намагається повернутися до керівництва містом. Це останній представник клану Фірташа, який хотів князювати в цій області.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-"смотрящий" від Фірташа за Чернівцями втік з Ізраїлю

ДОВІДКОВО: 

Юрія Борисова - людину з оточення Дмитра Фірташа - ЗМІ неодноразово називали одним з ініціаторів і натхненників перевороту у Чернівецькій міській раді, коли було достроково припинено повноваження міського голови Миколи Федорука. У той самий час генерал Москаль назвав Василя Продана "смотрящим" за Чернівцями при секретарі міської  Михайлішині. Під час сьогоднішньої прес-конференції у Чернівцях Василь Продан підтвердив, що продовжує спілкуватися з Юрієм Борисовим. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Федорук бордовый, видно опять бухает. Рожа как у министра Петренки ))) Вы вместе бухаете, Леша ? ))))

avatar

вопрос двум нардепам

27 вересня 2016 21:44

Питання до Бурбака: куди дівся його ляльковод Яценюк з вкрадений у народу мільярдами доларів, в тому числі і траншів МВФ???

avatar

Людмила Дудченко

28 вересня 2016 11:16

І що, про ліс неправда? Чи про контрабанду цигарок неправда? Чи про вкрадені за безцінь землю під Добробутом, Гравітон, Буковинка? Теж неправда? Про розкрадання гравію фірмою батька Бурбака теж брехня?

Про те що Бурбак був в АТО і там нічого страшного нема, це теж Максим Юрійович особисто не казав?

А ну да, ми є агенти кремля!))) :(

avatar

Людмила Дудченко

28 вересня 2016 11:22

Два клоуни: один старий другий молодий.

А коли їх посадять? Коли Авакова знімуть? Ну то скоро.

avatar

Міша

28 вересня 2016 12:10