Правий сектор вимагає, щоби губернатор Михайло Романів написав заяву на звільнення

Правий сектор вимагає, щоби губернатор Михайло Романів написав заяву на звільнення

17.03.2014, 11:51

Правий сектор пікетує Чернівецьку обласну адміністрацію у зв’язку із призначенням головою ОДА Михайла Романіва. Він вже сьогодні на роботі і навіть встиг провести апаратну нараду.

Приблизно 70 активістів зайшли у приміщення ОДА. Вони зустріли Михайла Романіва біля залу засідань. Одразу ж почали розпитувати губернатора, хто його призначив і які стосунки у нього з минулою владою. Зараз вони спілкуються. Правий сектор влаштував новому губернатору майже допит. 

Також Правий сектор вимагає, щоби Михайло Романів написав заяву на звільнення.

Розповідає кореспондент molbuk.ua.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Кто  такие,  сегоня, т.н.  Правый  сектор?   Это  молокососы,  не имеющие  к  Майдану  малейшего  отношения. Как  пишут, 60-70 человек  и  требут  отставки... Да  посадить  их  всех  на 5-6 лет   и  дело  с  концом.  Кто  они  такие,  чтобы  решать  за  всю  область?   Кто   такой,  этот  шнурок,  Рясов ? Из-за таких  придурков,  сегоня,  в  Украине  неразбериха,  потеряли  Крым,  теряем  Восток  и Юг  Украины. Гнать  их  "сраной  метлой"  с  территории Буковины.  Романив  поработает,  посмотрим  и,  по необходимости,  будем   просить замену.  НЕ  УВОЛЬНЯТЬ,  А  ПРОСИТЬ  ЗАМЕНУ!!!

avatar

Продан

17 березня 2014 10:11

Цей пікет - цілковита дурня, бо Романів є і дуже добрим адміністратором, і переконаним українським патріотом. Для тих, хто не пам'ятає, нагадаю, що в 2004 році саме тогочасний губернатор Романів запровадив обов'язковий ритуал вшанування пам'ятника Героям Буковинського Куреня в Чернівцях державними чиновниками, завжди сам брав в ньому участь, і навіть таких комсомольчиків як теперішній "апазіціанер" Федорук примушував приходити до пам'ятника Куреню

avatar

Володимир

17 березня 2014 10:21

 

В Україні глибока політична та економічна криза і дуже шкода, що в цей час долю мільйонного краю вирішуює купка незрозумілих людей. Романів - професійна і гідна людина. Дуже складно буде знайти кращого керівника області.

 

avatar

Корнелій

17 березня 2014 14:31