Працівника військкомату, якого військова прокуратура підозрює в отриманні хабаря,  утримують під домашнім арештом

Працівника військкомату, якого військова прокуратура підозрює в отриманні хабаря, утримують під домашнім арештом

26.05.2015, 15:58

Військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону спільно з працівниками відділу по боротьбі з організованою злочинністю Управління Служби безпеки України у Чернівецькій області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт отримання провідним спеціалістом одного з райвійськкоматів Чернівецької області неправомірної вигоди в розмірі 700 доларів США від громадянки за вплив на посадових осіб військового комісаріату з метою звільнення від призову її родича. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Одержана неправомірна вигода у розмірі 700 доларів США виявлена та вилучена під час обшуку службових приміщень районного військового комісаріату.

Службовця військкомату затримано у порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Судом обрано запобіжний захід – домашній арешт.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України, передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Фото: прес-служба УСБУ в Чернівецькій області

1