Повернути охайність Чернівцям зможе лише одна людина – Олексій Каспрук, всіх інших кандидатів треба відправити на повторне вивчення предмету, - Москаль

Повернути охайність Чернівцям зможе лише одна людина – Олексій Каспрук, всіх інших кандидатів треба відправити на повторне вивчення предмету, - Москаль

14.05.2014, 18:37

За останні кілька років Чернівці стали "зачуханим" містом, тому новий міський голова повинен повернути йому охайність.

Таку думку в коментарі журналісту molbuk.ua висловив народний депутат Геннадій МОСКАЛЬ.

За його словами, новий мер Чернівців повинен навести лад у місті, економлячи при цьому бюджетні кошти.

"Новий мер Чернівців має бути розумним. Він має бути авторитетною особою серед мешканців міста і знати, звідки тече вода, а звідки газ, скільки треба в школах парт і що краще стелити – бруківку чи асфальт. Він повинен раціонально економити бюджетні кошти, бо місто – це міні-держава. Чернівчани від свого мера повинні мати і хліб, і видовища", - сказав Москаль.

"Міський голова має навести порядок у Чернівцях, аби в місто повернулась охайність і чистота. Все-таки в Україні таких гарних історичних міст залишилося небагато: Львів, Ужгород і Чернівці. За попередньої влади місто стало якимось "занюханим" і зачуханим – явно був дисонанс. Тому, в першу чергу, потрібна воля новому мерові", - сказав нардеп.

"Міський голова повинен бути першим, хто візьме в руки мітлу й почне прибирати вулиці. Але обов’язково, щоб не одягав рукавиці. Бо якщо хтось з "панів" замітає чи саджає деревце в рукавицях, то з тієї людини толку не буде в житті", - вважає Москаль.

"Гадаю, всі ці питання може вирішити лише одна людина – Олексій Каспрук. Всіх інших кандидатів треба, як викладач, відправити на повторне вивчення предмету. Не приймати заліки у них. Бо вибори – це той же іспит, тільки у загальному міському розрізі", - додав народний депутат.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Василий Забродский

14 травня 2014 16:06

Москаль как дед Мазай и зайцы.

Как откроет рот, так хоть стой или падай. На старості розум геть загубив.А совісті і не було. За гроші Бурбаків цей вуйко  і Ринжука і Федорука відмаже.

avatar

дед Мазай

14 травня 2014 16:12

Не, місто дійсно брудне та занедбане. Але це питання не тільки до влади але до чернівчан також. Хоча до мерії - найперше!

avatar

Двірник

14 травня 2014 17:58

Каспрук справится со своими обязаннастями.

avatar

Патриот

14 травня 2014 20:48

Достойнихь кандидатів немає, але нехай Каспрук, ніж майданутий.

avatar

Чернівчанин

15 травня 2014 11:57

За останні кілька років Чернівці стали "зачуханим" містом, Москаль з головою не дружив ніколи! За рейтингом журналу Фокус Чернівці щороку визнають одним з найкращих міст

Алкоголік Каспрук якраз прибиратиме!?

avatar

Житель

15 травня 2014 12:02