Потрібно щось робити: мережу підірвало відео з бурхливим обуренням європейця умовами життя в Чернівцях

Потрібно щось робити: мережу підірвало відео з бурхливим обуренням європейця умовами життя в Чернівцях

04.01.2018, 10:08

У мережі активно обговорюють відео, на якому італієць Джильберто, що проживає в українському місті Чернівці, обурюється реаліями життя в країні.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook блогер Ігор Норберг.

"Як можна так жити?! Хто організовує ваше життя? Як може одна людина отримувати 1,5 тис. гривень пенсії, яких ледь вистачає на продукти, а інша їздити на машині вартістю в 150 тисяч євро. Мені тут в Україні не вистачає двох тисяч євро. На продукти ціни набагато вищі в порівнянні з Італією", - заявив європеєць.

Крім того, він також дуже незадоволений тим фактом, що українські автолюбителі байдуже ставляться до правил паркування. За його словами, в Італії водії не дозволяють собі так кидати машини.

"Хто це впорядковує? До кого звертатися? Я дуже люблю це місто, але треба щось робити", - резюмував Джильберто.

Джерело: Апостроф

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Матеріал дворічної давнини. Цього італійця вде рік немаж в місті. Навіщо це роздмухувати? Нема про що писати, сірість мізків

avatar

Чернів

04 січня 2018 14:26

Це все менталітет і нічого тут не зробиш((((( Про це ще в середині XIX(!) століття писав Олексій Толстой. І хоча у нього мова про Росію (згадувати яку сьогодні не комільфо), та ніби про сучасну Україну писано: "Земля у нас богата, порядка в ней лишь нет"............

avatar

Історик

04 січня 2018 16:06