Потрібно 130 мільйонів гривень, щоб припинити побори в садочках і школах у Чернівцях

Потрібно 130 мільйонів гривень, щоб припинити побори в садочках і школах у Чернівцях

26.10.2017, 16:34

Про це на сесії Чернівецької міської ради сказав начальник управління освіти Сергій Мартинюк.

Про забезпечення освітніх закладів міста підняла питання депутат міської ради Любов Сорохан. Вона спитала, чи підрахували в управлінні освіти сікльки необхідно школам і дошкільним дитячим установам на м'який інвентар та інші потреби.

За словами Сергія Мартинюка потрібно близько 35 мільйонів гривень на потреби у дошкільних навчальних закладах та 95 мільйонів грн. на школи.

- Ми збираємо з батьків останню копійку, а в кого є двоє -троє дітей, що тоді,  !?, - задавала риторичне питання депутатка.

Також Любов Сорохан поцікавилася чи вирішується проблема ремонту у школі № 19, де скоро вже, за її словами, завалиться дах, а головний освітянин повідомив, що навіть ще не виготовлена проектно -кошторисна документація на ремонт у школі.

Деякі депутати обурилися, чому так мало інформації у Сергія Мартинюка про потреби  освітніх закладів міста і чому він сам не піднімає такі важливі питання.

Джерело: https://www.0372.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Все спи жена ...

А чому не мільярд?

 

avatar

Хурда Мурда

26 жовтня 2017 22:19

Не припинять: апетит приходить під час їди. Заткнуть ці дірки, вигадають інші. Натомість не вчать. І факти є: вмикають телевізор у садочку, самі роблять що хочуть. Задають додому завдання з рукоділля, навіть не показавши, як голку тримати. А коли в дитини немає бабусі чи мами-рукодільниці? Дитина взяла якісь відомості з інтернету, вишила, як змогла. отримала 6 балів (трійка по-старому). А вчителька вправно отримує зарплату. Бо взялася викладати те, чого насправді й сама не вміє. І ще, і ще. Думаю, в кожній родині власні приклади.

 

avatar

Спокійна

27 жовтня 2017 12:11