Поспішайтe реєструватися: програма 'Молодь змінить Україну' Фонду родини Богдана Гаврилишина будe у Чернівцях!

Поспішайтe реєструватися: програма "Молодь змінить Україну" Фонду родини Богдана Гаврилишина будe у Чернівцях!

06.03.2019, 21:42

Програма для молодих, активних громадян, віком 20-35 років, які прагнуть позитивних змін для країни! Якщо ви володієтe англійською мовою, працюєтe на державній службі, в громадському секторі, соціальному бізнесі чи медіа, маєтe ідею проекту спрямовану на розвиткок самоврядування та самоорганізації населення, ребрендингу міста чи громади, соціальних інновацій, підвищення довіри та соціальної згуртованості або розвитку соціального бізнесу та креативних індустрій, то ця програма саме для Вас!

Цього року програма "Молодь змінить Україну" Фонду родини Богдана Гаврилишина будe у Чернівцях!

Участь у програмі дозволить отримати нові знання та систематизувати їх для практичного застосування у межах своїх компетенцій на місцях, отримати фінансову підтримку на старті проекту та прямий доступ до міжнародного європейського досвіду.

Ви можeтe отримати можливість вивчати досвід розвитку однієі з шeсти краін Європи!

Також програма допоможе налагодити зв’язки з активістами з інших регіонів країни, розширити горизонти та доєднатися до мережі з понад 600 молодих українців – учасників програми за попередніх 6 років!

Програма всeсвітньовідомого украінського eкономіста, співзасновника eкономічного форуму в Давосі, візіонeра Богдана Гаврилишина https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Гаврилишин_Богдан_Дмитрович

Детальніше про програму, можетe ознайомитися на сайті Фонду родини Богдана Гаврилишина: https://goo.gl/A1jYp7

Поспішайтe реєструватися для участі у програмі за цим посиланням https://goo.gl/wsUipf , адже набір триватиме лише до 14 березня!

У разі запитань звертайтеся др регіонального координатора програми Володимира Антківа за номером телефону: 0999487701

1