Пошта доставила Козаку дзеркальце від Бурбака

Пошта доставила Козаку дзеркальце від Бурбака

07.07.2016, 00:49

Пошта доставила на Сокринщину рекомендованого листа мешканцю району Василю Козаку з відповіддю народного депутата України Максима Бурбака. Раніше, нагадаємо, Василь Козак письмово поцікавився у лідера парламентської фракції "Народного фронту", "конкретно що та кого Ви мали на увазі, під час висловлювань" в одній з програм на телеканалі Еспресо ТВ.

Читайте також:  Козака цікавить, кого Бурбак має на увазі

Максим Бурбак пообіцяв обов'язково відповісти на звернення громадянина Козака, а на додачу пообіцяв надіслати... люстерко. 

- 21 червня мешканець Сокирянського району Козак Василь отримав відповідь і дзеркальце. Думаю, що це посприяло в позитивному вирішенню питання добровільного об'єднання і створення трьох територіальних громад в межах Сокирянського району. Буває, що глобальні проблеми вирішуються простими діями, - прокоментував поштове повідомлення про вручення листа адресату народний депутат України.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Бурбак надіслав Козаку люстерко (ФОТО)

1


КОМЕНТАРІ (6)

до цього я ще думав хто бурбак политик чи базарный дебил? Тепер все зрозумило. Дебил.   А зеркало больше потрибо бурбаку щоб подивитрись що  зробленоним крим говорильни грабежу краини.  А ще подивиться на квитанцию де подписи Козака ? А нажиги видно вин и одержав видповидь

avatar

До депутата

06 липня 2016 22:37

Це народний депутат??? чим він займається!!!????? Тому і країна в ......

avatar

микола

06 липня 2016 22:39

дебил он и есть дебил, что еще может кроме покупать зеркала для своих избирателей. Молодец, Бурбак, что находишь время для оскорблений свох избирателей. Честь и слава тебе, мудак!

avatar

Василий

07 липня 2016 08:22

Ну що, просрали Козаків район. Випийте, по случаю кончини князівства Козака в районі. А до Бурбака вас ще ой як далеко. Так що не пісяйте проти вітру.

avatar

Сокирянським дебілам

07 липня 2016 08:51

Пусть бурбак лучше раскажет как поживают любовнички тетерук с чорновол,дальше на коксе висят?

avatar

07 липня 2016 11:50

Свет мой, зеркальце, скажи, я ль прекрасней всех на свете??? А на зеркальце надпись Навозный Фронт была???

avatar

Ах вот зачем зеркало!!!

07 липня 2016 19:54