Посадовець, якого Коломієць звинуватив в корупції, написав рапорт про звільнення

Посадовець, якого Коломієць звинуватив в корупції, написав рапорт про звільнення

25.02.2014, 12:08

24 лютого 2014 року, заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Грицак Ігор Іванович написав рапорт про звільнення із займаної посади. Цей рапорт встановленим порядком направлено до Державної служби України з надзвичайних ситуацій .

         Тимчасове виконання обов’язків за посадою заступника начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту покладено на начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління підполковника служби цивільного захисту Борисова Андрія Васильовича. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Вранці 24 лютого активісти чернівецького Автомайдану та студенти вирушили до Державної інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області з вимогою відставки її керівника Ігоря Грицака. У присутності особового складу того змусили написати рапорт про відставку. Грицак спочатку відкидав усі звинувачення та заявляв, що у відставку не піде. Після оприлюднення автомайданівцями та колишніми працівниками інспекції інформації щодо зловживань Грицака, той написав рапорт.

Як з'ясувалося два дні тому, проти порталу БукІнфо, керівництвом приватної установи, через яку, за свідченями Олексія Коломійця, відмивалися кошти отримані внаслідок незовсім законних дій керівництва інспекції, подано судовий позов. Датований він був 18 грудня 2013 року, тобто пройшло два дні, після того як Верховна рада прийняла диктаторські закони Януковича, за якими можна було виносити рішення без присутності відповідачів і закривати видання за "наклеп". У позові наш портал досі звинувачують в... організації (sic!) преc-конференції Коломійця, на якій були оприлюднені факти корупції в обласній Держінспекції техногенної безпеки.

Від БукІнфо досі вимагають 50 тисяч гривень моральної компенсації за "організацію прес-конференції Олексія Коломійця і поширення її в як наклеп на порталі БукІнфо" та, щоб мало нам не здалося, ще понад 4 тисячі - за судові витрати. Судове засідання призначене на 27 лютого 2014 року. Наш портал просить колег під час судового засідання надати підтримку своєю присутністю.

БукІнфо

1