Порошенку повідомили волю учасників Чернівецького народного Віча до відміни рішення АМКУ стосовно ПАТ «Чернівціобленерго»

Порошенку повідомили волю учасників Чернівецького народного Віча до відміни рішення АМКУ стосовно ПАТ «Чернівціобленерго»

10.03.2017, 19:06

Президентові України п. Порошенку П.О.

Верховній Раді України

ЗВЕРНЕННЯ

Виконуючи волю учасників Чернівецького народного Віча Чернівецької області, 9 березня 2017 року, Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» звертається до Вас, пане Президенте, до депутатів Верховної Ради України з наполегливою вимогою покласти нарешті край свавіллю та бездумній, антидержавній політиці деяких найвищих державних структур, які на шкоду інтересам Української Держави, з незрозумілих мотивів вчиняють дії, що шкодять Україні, які за своєю суттю є ганебними та, поза сумнівом, антиукраїнськими.

7 березня 2017 року Антимонопольний комітет України прийняв рішення про передачу цілісного майнового комплексу ПАТ «Чернівціобленерго» під повний контроль російському олігарху, українофобу, депутату Держдуми Росії, який голосував за анексію АР Крим, за направлення російських військ на війну в український Донбас, Бабакову.

Пане Президенте, ми віримо, що таке рішення АМКУ ухвалювали без погодження з Вами, урядом України. Панове депутати Верховної Ради, як можна під час війни з Росією, віддавати під контроль ворогу державні енергетичні об’єкти? Яку треба мати зневагу до своєї України, до українців, що гинуть від російських куль, щоб «продавати» народне добро, надбане працею мільйонів українців, російським загарбникам чи їх покровителям?

Ми вимагаємо від Вас, пане Президенте, гаранта нашої державності, від Вас, панове депутати Верховної Ради України, негайно вжити заходів до відміни рішенні АМКУ стосовно ПАТ «Чернівціобленерго». Терміново переглянути всі попередні дозволи на приватизацію представниками російського олігархату, які відкрито підтримують російську агресію в Україні, сприяють анексії Кремлем українських земель, вчиняють дії з дестабілізації суспільно-політичної та економічної ситуації в Україні. І це стосується всіх без виключення стратегічних українських підприємств та всього національного багатства.

За дорученням згідно одностайного голосування 
учасників Чернівецького Віче,
голова виконкому ЧОО «Майдан»                                 Ю.Скорейко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак вимагає від АМКУ переглянути ганебне рішення про передачу Чернівціобленерго під контроль російського олігарха

1