Порошенку на Фищука не скаржилися, але реальної співпраці ОДА з обранцями від президентської партії - немає

Порошенку на Фищука не скаржилися, але реальної співпраці ОДА з обранцями від президентської партії - немає

06.07.2015, 16:05

Нардеп від БПП Григорій Тіміш не бачить реальної співпраці голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука з обранцями-мажоритарниками, які представляють президентську партію.

Про це Тіміш у понеділок повідомив у коментарі журналісту molbuk.ua

Так, на запитання, як він може оцінити співпрацю з Олександром Фищуком, Тіміш відповів:

"Співпраці у мене з ним абсолютно немає. Я його не розумію. Це такий формат керівника, який зовсім не вписується у мій формат дискусії та роботи".

Водночас нардеп додав, що Фищук як голова Чернівецької ОДА зовсім не контактує з Тімішом.

"У мене є деякі претензії до нього щодо кадрового забезпечення районів. По-перше, у моєму окрузі найнижчий показник щодо представників у владі моєї політичної сили – БПП. Більшість - представники "Народного фронту". Ви візьміть всі три базові райони, скажіть, хто є першими і другими особами цих районів", - додав Григорій Тіміш.

Він зазначив, що, зокрема, у Новоселицькому районі відбувається тиск на деяких керівників, які є представниками президентської політсили.

"Я не задоволений тим, що відбувається тиск на деяких керівників, які є представниками БПП. Заступник голови Новоселицької РДА з гуманітарних питань, яка чітко висловилась, що вона є представником Блоку Петра Порошенка, і яка під час виборчої кампанії працювала на команду Петра Олексійовича, була звільнена з роботи", - сказав нардеп.

Разом з тим Тіміш вважає, що нині на Буковині немає квотного принципу роздачі посад, натомість існує узурпаторський принцип.

"Квотного принципу не існує у Чернівецькій області. Існує узурпаторський принцип роздачі посади. Я це бачу через призму коаліційної угоди. Ми, різні політичні сили, її підписали. Якщо ми разом несемо відповідальність за те, що відбувається на рівні області, району, села і держави. В даному контексті, якщо потрібно прийняти якесь рішення, воно має бути коаліційним. Тому я хотів би побільше співпраці з паном Фищуком, якої немає взагалі. Може він з деякими депутатами спілкується, але чому він зі мною особисто не спілкується? Я готовий багато зробити для районів та області. Але контакту нема", - зазначив обранець.

"Ну такі в мене стосунки з Фищуком", - підсумував Григорій Тіміш.

Під час зустрічі депутатів-мажоритарників від "БПП" з Петром Порошенком ніхто не скаржився президенту на голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив народний депутат Григорій Тіміш.

Він зазначив, що зустріч народних обранців з Порошенком минулого тижня відбувалася за зачиненими дверима, а обговорювали нардепи з президентом проекти, які цього року планують реалізувати в усіх областях України.

Водночас Тіміш спростував інформацію, поширену минулого тижня виданням "РБК-Україна" про те, що "мажоритарники" поскаржились на голову Чернівецької ОДА.

"Зустріч з президентом мала закритий та абсолютно конфіденційний характер. Не знаю, звідки РБК взяло це все. Якби президент це робив публічно, то він робив би це публічно, і туди були б запрошені журналісти. А так – зустріч з мажоритарниками відбувалася за закритими дверями", - сказав нардеп.

"Ніхто ні на кого не скаржився. Там просто відбувалося обговорення фонду регіонального розвитку щодо проектів, які планується реалізувати на теренах областей у цьому році. Ось і все, абсолютно. А звідки РБК це взяло – то їхні проблеми. Це напевно інсайдерська інформація, і її хтось використовує для того, щоб роздути деякі моменти щодо коаліційних угод та розборок", - додав Григорій Тіміш.

Нагадаємо, минулого тижня видання "РБК-Україна" повідомило, що нардепи-мажоритарники від БПП скаржилися Порошенкові на Фищука. 

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ніхто і не знав що то вже його округ, всі вважали що він тільки обраний депутатом по тому окрузі.

Друге не може він бути депутатом мажоритарником від БПП. Балотувався він, як позапартійний, покинувши удар, після обрання він долучився до фракції БПП, яка об"єднала мажоритарників БПП, позапартійних та можаритарників від удару. Великим ударником він став вже опісля того як з"їли ще одного великого вдарніка- Ванзуряка.

Потрібно слідкувати за сказаним. чи хоча за тим що публікується.

avatar

Диво.

06 липня 2015 18:15