Порошенко може замінити Фищука на впливого депутата-мажоритарника, - ЗМІ

Порошенко може замінити Фищука на впливого депутата-мажоритарника, - ЗМІ

05.06.2018, 19:21

У Чернівецькій області очікується заміна голови обласної державної адміністрації.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє сайт "Українська правда", пише molbuk.ua

Зокрема, у публікації "Він і Вона. До чого готуються штаби Порошенка і Тимошенко" йдеться про те, що у команді Петра Порошенка вирішили, що результат на найближчих виборах президента йому "мають забезпечити так звані VIP-агітатори".

"Ними стануть впливові депутати-мажоритарники, які за роботу на президента отримають гарантії підтримки на наступних парламентських виборах", - йдеться у публікації.

Автори тексту зазначають, що цим людям "віддають у відання цілі області, як це відбулося на Волині чи Хмельниччині, де новим партнерам Порошенка віддали посади голів місцевих облдержадміністрацій". 

"За даними УП, найближчим часом аналогічні заміни губернаторів варто чекати щонайменше у двох областях: Чернігівській та Чернівецькій", - пише видання.

Нагадаємо, у квітні цього року народний депутат Максим Бурбак повідомив про ймовірні кадрові зміни у органах влади на Буковині. Так, на запитання журналістів про ці зміни політик сказав: "Кадрові зміни будь-де в Україні – назріли і навіть перезріли"

На уточнююче запитання, чи поширюється цей висновок на Буковину, і кого саме з посадовців можуть стосуватися зміни, відповів нардеп Микола Федорук: "Чернівецька область – невід’ємна частина України. Україна, як і Чернівецька область зокрема, на порозі кадрових рішень".

1