Порошенко і «Народний фронт» вийшли на конструктив, - Бурбак

Порошенко і «Народний фронт» вийшли на конструктив, - Бурбак

12.12.2015, 18:06

Президент України Петро Порошенко обговорив з депутатами із "Народного фронту" нагальні проблеми та дійшли до спільної позиції.

Про це заявили народні депутати після зустрічі, яка відбулась у Адміністрації Президента України у п'ятницю ввечері, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обговорили нагальні проблеми, співпрацю наших фракцій і питання, які нам необхідно прийняти на наступному пленарному тижні: це і податкова реформа, і бюджет на наступний рік, і реформа судочинства", — розповів голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

За його словами, сторонам вдалось "вийти на конструктив".

Він зазначив, що також обговорювалась можливість запровадження спільних засідань фракцій для напрацювання рішень зі спірних законопроектів, для подальшого позитивного голосування їх у сесійній залі.

"Щоб у зал коаліція виходила з більшістю голосів і щоб підтримувати всі реформи, які впроваджує і уряд, і президент", — наголосив він.

Всі ми розуміємо, що відповідальість за країну лежить на нас. Будь-які питання повинні бути вирішенні в площині діалогу. Ніхто нікому ульматумів не виставляє і немає права на це. І тому такі зустрічі будуть запровадженні на постійній основі, — резюмував Максим Бурбак.

У свою чергу народний депутат України Сергій Пашинський заявив журналістами, що найближчим часом буде оприлюднена спільна заява представників трьох гілок влади.

"Президент підтримав нашу ініціативу, і, я думаю, завтра ви будете свідками спільної заяви трьох гілок влади про бачення ситуації, про ті плани, які є. Без сумніву, нам треба, як під час Майдану і як в години війни, об'єднатися", — наголосив Пашинський.

Нагадаємо, фракція партії "Народний Фронт" домовилась з Президентом України Петром Порошенком про термінову зустріч ввечері 11 грудня після інциденту, який трапився вранці у Верховній Раді.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Злодії домовились...

avatar

БУКОВИНЦІ

12 грудня 2015 18:16