Грантофобія Василя Продана не завадила його дружині-нардепу Оксані Продан голосувати за німецький кредит Чернівцям

Грантофобія Василя Продана не завадила його дружині-нардепу Оксані Продан голосувати за німецький кредит Чернівцям

27.01.2016, 14:10

Народний депутат України Оскана Продан (фракція БПП) проголосувала за проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2010 і 2011 року) Муніципальна програма захисту клімату ІІ (проект "Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1") (№0074) - в цілому.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновленню водного господарства Чернівців бути: Каспрук привітав громаду міста і подякував депутатам

З результатами поіменного голосування з цього питання можна ознайомитися тут:

 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5635

 Раніше, нагадаємо, депутат Чернівецької міської ради Василь Продан публічно заявив, що чи не єдине розходження, яке розділяє його з мером міста Олексієм Каспруком, це ставлення до займів, які бере місто для модернізації власного господарства. 

 На прес-конференції  Василя Продана (голова фракції “Рідне місто” у міській раді), яка відбулася  нещодавно, Василь Продан зокрема заявив:

 “У нас насправді немає суттєвих розбіжностей із мером. Окрім питання проголосованих кредитів. Тому що навішати на місто тягар більше в півмільярда гривень. Подібні питання не можуть вирішуватися за один вечір, як, на жаль, їх вирішували. Адже у 2017-2018 році на міський бюджет ляже дуже суттєвий тягар виплат по цих кредитах. Тому треба серйозно прорахувати розмір виплат і більш ретельно ознайомитися із умовами виплати кредиту. Тому що беремо чужі, а віддаємо свої гроші”.

Троє народних депутатів з Буковини не підтримали ратифікацію угоди щодо надання німецького кредиту в розмірі 17 мільйонів євро комунальному підприємству "Чернівціводоканал".

За інформацією, що опублікована на офіційному сайті Верховної Ради, за відповідне рішення не голосували депутати Марія Матіос, Віктор Король та Андрій Іванчук.

Загальна картина голосування нардепів-буковинців за це питання виглядає так:

Марія Матіос (БПП) - відсутня
Владислав Севрюков (БПП) - за
Григорій Тіміш (БПП) - за
Іван Рибак (БПП) - за
Оксана Продан (БПП) - за
Богдан Онуфрик (БПП) - за
Віктор Король (БПП) - не голосував
Максим Бурбак (Народний фронт) - за
Михайло Гаврилюк (Народний фронт) - за
Микола Федорук (Народний фронт) - за
Андрій Іванчук (Народний фронт) - не голосував
Олександр Дроздик (Народний фронт) - за
Іван Мирний (Опозиційний блок) - за
Михайло Папієв (Опозиційний блок) - за.

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук не проголосував за ратифікацію угоди щодо кредитування німецьким банком МКП "Чернівціводоканал", бо в момент голосування підбурював інших нардепів голосувати "за".

Про це у коментарі журналісту molbuk.ua повідомив лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

- Іванчук не проголосував через те, що збирав голоси, аби весь зал проголосував одноголосно, щоби всі присутні проголосували "за". Я з ним поговорив, він каже: "Я не встиг, бо говорили з нашими колегами з інших фракцій", - розповів М. Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (1)

 Неслухняна дружина , то по наступному приїзду буде бита чоловіком, зате Чесанова друг  не голосував за, йому по барабану, він не користується послугами водоканалу.

avatar

???

27 січня 2016 17:42