Поплічники колишнього режиму Януковича та його місцевого представника Михайлішина зараз пробують залишитися в політичній грі, - політолог

Поплічники колишнього режиму Януковича та його місцевого представника Михайлішина зараз пробують залишитися в політичній грі, - політолог

02.05.2014, 16:36

У Чернівцях політики, які ще три-чотири місяці тому захищали режим Януковича, нині з відвертим цинізмом заявляють про свою підтримку звичайних людей.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua заявив політолог, кандидат історичних наук ЧНУ Ігор МЕЛЬНИЧУК.

"Останні події, які відбуваються в міській раді мені нагадують ситуацію, яку дуже влучно описує такий вираз: "Цирк поїхав, а клоуни залишилися". Якщо говорити більш серйозно, то зараз відбувається спроба найбільш яскравих поплічників колишнього режиму Януковича та його місцевого представника Михайлішина залишитися в політичній грі, принаймні на регіональному рівні. З одного боку, найбільш віддані попередній владі чиновники та політики намагаються знайти собі нову політичну нішу й поступово дрейфують або в бік УДАРу, або до утворень без яскравого політичного забарвлення, але за яким стоять українські олігархи, насамперед Дмитро Фірташ. З іншого боку, особи, які ще три-чотири місяці тому захищали режим Януковича, сьогодні з відвертим цинізмом заявляють про свою підтримку звичайних українців, спекулюючи на складному економічному становищі нашої держави та використовуючи добре відому ще з радянських часів політику популізму, суть якого полягає в заграванні політиків та політичних сил із масами, а також грі на їхніх труднощах та обіцянках надзвичайних успіхів у вирішенні проблем людей у разі приходу до влади", - сказав І. Мельничук.

Нагадаємо, у понеділок Чернівецьку міську раду штурмували пенсіонери, які вимагали у депутатів ухвалити введення мораторію на скасування соціальних проїзних.

У вівторок на сходах міськради про соціальні проїзні згадав як про своє досягнення, звітуючи перед людьми, екс-секретар, кандидат у мери Віталій Михайлішин.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

 залишаться  всі

головна поплічниця зечка яка увігнала країну в газову кабалу

геть усіх!

 

avatar

політолог політологу

02 травня 2014 13:54

Люди не будьте продажными.Гоните регионалов . Продажных сук ,,сук 

avatar

Человек

02 травня 2014 14:34