Попеску і компанія вже шукають собі місця біля Порошенка

Попеску і компанія вже шукають собі місця біля Порошенка

22.05.2014, 18:56

На славній Буковині багато політиків, які часто змінюють політичні уподобання, щоб втриматися на політичному Олімпі. Проте якщо це окремі люди – звичне діло, то інша справа – ціла команда, яка ще донедавна возвеличувала подвиги партії регіонів та її лідера - Януковича, а сьогодні різко змінили вектор. Звичайно ж, мова йде про лідерів «Румунської спільноти України», діяльність яких останніми роками щедро підтримується Департаментом румунів звідусіль уряду Румунії – депутата Верховної ради від партії регіонів Івана Попеску та його помічників Ауріку Божеску і Петра Постевку.

         Багато з нас пам’ятає, як лідери цієї «спільноти» ще в січні-лютому цього року їздили нашими районними центрами, переконуючи людей у «правильності» дій президента, що зараз знаходиться в міжнародному розшуку, розповідали представникам румуномовної громади, як він про них дбає та брали активну участь в Києві у зборищах прибічників «антимайдану».

         Зараз, вже після ганебної втечі колишнього очільника країни, Іван Попеску та його команда взяли на себе сміливість демонструвати, що з ПР вони нічого спільного не мають, намагаючись швиденько налагодити співпрацю з виборчим штабом кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка. При цьому, вони вказують на нібито наявний у них авторитет серед румуномовного населення області. Однак, про який авторитет можна говорити, якщо місцева румунська громада вже їх добре знає...

Іван Попадюк

Раніше ми повідомляли:

В УДАРІ спростували, що підібрали Попеску

Попеску вшановує жертв розстрілу тільки за національною ознакою?

Основне фото: http://euromedia-ucraina.blogspot.com/2014/05/intalnirea-conducerii-uniunii.html

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Люди!!! Мы хотели голосовать за Порошенка, но после этого!? Эти с..ки Божески нагибали всех учителей района за яныка, а Кулиш привел их к Порошенку? Где штаб этих запроданцев и Иуд? Может им скаты привезти?

avatar

Я В ШОКЕ!!!!

22 травня 2014 22:10

"Спільнота"- громадська організація кількох людей. Як і Конгрес румунів. Не плутайте румунів краю з позицією окремих організацій. Вони і так і так голосуватимуть за Порошенка, але не завдяки позиції окремих лідерв яки роблять свої інтереси.

avatar

Ілля

23 травня 2014 12:13