Помічник Михайлішина заперечив свою причетність до стрілянини на пляжі в Чернівцях, а тренери будуть скаржитися на 'Сокіл'

Помічник Михайлішина заперечив свою причетність до стрілянини на пляжі в Чернівцях, а тренери будуть скаржитися на "Сокіл"

02.06.2016, 17:53

Помічник депутата Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина Дмитро Паладян заявив, що він не причетний до сутички зі стріляниною на міському пляжі Чернівців, яка виникла 1 червня.

Про це Паладян написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ого я вже бандит нічого собі. Хочу офіційно повідомити, що не маю ніякого стосунку до вчорашніх подій. Нівкого не стріляв!!!! Про інцидент дізнався з заангажованих ЗМІ,які мабуть нічого не вміють робити крім того , що розповідати казочки. Просто в цьому місті є люди, які мабуть нічого не вміють робити крім друкувати фейки та брехню і паклюжити людей, що працюють на благо міста", - написав Д. Паладян.

Помічник Михайлішина заперечив свою причетність до стрілянини на пляжі в Чернівцях



Насправді місцеві ЗМІ, повідомляючи про стрілянину на пляжі, у своїх новинах не вказували жодних прізвищ осіб, які могли бути до цього причетні. Водночас у коментарях читачів до цих новин вказувалося прізвище Дмитра Паладяна.

Нагадаємо, за інформацією джерел журналістів molbuk.ua, до стрілянини на пляжі в Чернівцях може бути причетний  помічник депутата Чернівецької міськради та брат колишнього депутата міської ради.

Водночас у спортивній школі на вулиці Садовського у Чернівцях, де вчора проводили затримання працівники поліції, досі шоковані. 

Про це передає інформагенство АСС.

Працівниця школи Олена Соловйова каже, що спецпідрозділ поліції діяв по-звірячому. 

Обурена: "Тата вдарили по голові на очах чотирирічного сина". Найгірше, зауважує, що нічого не пояснювали.

П’ятьох затриманих тренерів відпустили лише після того, як втрутились люди, запевняють працівники школи.

58-річному тренеру Василю Ротару викликали швидку допомогу. Журналістам Інформаційного агентства "АСС" показує свою пошкоджену ногу.

У спортшколі в Чернівцях, де

Спортсмени кажуть, збираються скаржитись у прокуратуру на дії поліції.

Нагадаємо, сьогодні в ГУ Нацполіції в Чернівецькій області журналістам підтвердили, що затримання в спортивній школі має стосунок до стрілянини на пляжі 1 червня.

Поліція затримала п’ятьох тренерів ДЮСШ №1, у спортивному залі на вулиці Садовського, де тренуються боксери. Поліцейські пояснюють, діяли за гарячими слідами, адже мають інформацію, що може бути зв'язок між стріляниною та тренерами спортшколи.

Водночас, яка повідомляє прес-служба обласної прокуратури, 01.06.2016 близько 23 години до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що до ОКУ "Лікарня швидкої медичної допомоги" звернулось 4 особи з тілесними ушкодженнями різного ступеня.З їхніх слів, тілесні ушкодження нанесені невідомими особамипо вул. Садовського, 3 в м. Чернівці.

Цього ж дня, за вказаною адресою відбулось затримання тренерів Чернівецької ДЮСШ №1, широко висвітлене у ЗМІ із застосуванням фото-та відеофіксації, що свідчить про можливу причетність працівників поліції до побиття чоловіків.

З огляду на викладене, 02.06.2016 прокуратурою Чернівецької області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 365 КК України (перевищення влади та службових повноважень працівниками правоохоронних органів, що супроводжуються насильством). Досудове розслідування проводить слідчий відділ прокуратури під особистим контролем прокурора області. 

1