Помічник Михайлішина похвалився проектом рішення про дострокову відставку мера Чернівців (ОНОВЛЕНО)

Помічник Михайлішина похвалився проектом рішення про дострокову відставку мера Чернівців (ОНОВЛЕНО)

05.04.2017, 14:02

Помічник депутата Чернівецької міськради від "Рідного міста" Віталія Михайлішина Андрій Жилкін у соцмережі Facebook оприлюднив проект рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Зокрема, Жилкін опублікував світлину із відповідним проектом рішення, написавши: "Цікавий документ роздали на сесії".

У проекті рішення "Про дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Олексія Каспрука", зокрема, йдеться:

- Затвердити протокол засідання лічильної комісії від 05.04.2017 р. щодо встановлення результатів таємного голосування щодо дострокового припинення повноважень міського голови О. Каспрука.

- Достроково припинити повноваження Чернівецького міського голови Каспрука О.П. у зв’язку із порушенням ним Конституції України, законів України та незабезпеченням здійснення наданих йому повноважень.
Помічник депутата

В кінці тексту проекту рішення головуючим вказаний голова фракції "Самопоміч" у Чернівецькій міськраді Віталій Гавриш.

Водночас депутат Чернівецької міської ради від фракції "Самопоміч" Віталій Гавриш заперечив свій стосунок до проекту рішення про дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, який сьогодні роздали всім депутатам міськради.

Про це Гавриш повідомив у коментарі кореспонденту molbuk.ua

"Я вам можу сказати, що я такий проект рішення не готував. Мені про такий проект рішення стало відомо тільки на сесії. От я теж у себе на столі це побачив", - сказав він.

"Але ж ви розумієте, що будь-хто може покласти на стіл поблизу робочих місць депутатів будь-який проект рішення", - додав депутат.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

ну давно пора уже)

avatar

юра

05 квітня 2017 12:22