Помічник Михайлішина Паладян каже, що знає багато схем кришування, як давати 'відкати' певним людям і чому небезпечно красти у мафії

Помічник Михайлішина Паладян каже, що знає багато схем кришування, як давати "відкати" певним людям і чому небезпечно красти у мафії

14.11.2018, 14:33

Помічник депутата Чернівецької міської ради від "Рідного міста" Віталія Михайлішина Дмитро Паладян на сторінці СтопХам Буковина у ФБ взяв участь  в обговоренні різних незаконних схем, в яких виявив велику обізнаність. Зокрема, щодо загальної каси у мафії, необхідності платити відкоти різним потрібним людям тощо.  Розповідь про відомі йому оборудки помічник депутата розмістив під постом про "ведучу, яка дурить наречених за допомогою простої схеми".  

 Зокрема, Дмитро Паладян стверджує, "щоб таке робити необхідно, або бути дурнем і думати, що тебе не викриють, або мати прикриття, або бути безстрашним-безсмертним дурнем. Ну це як красти у мафії з загальної каси. Один, два рази проскочиш, а на третій піймають і попадеш по самі помідори". "... якщо це правда думаю там ціла команда трудиться з відкатами певним людям, щоб потім проблем не було". 

"Ой, вам ли про схемы не знать)", "напевно таки звичайна корупційна схема з відкатами в Чернівцях))" - запитують помічника депутата користувачі ФБ. І Дмитро Паладян цього зовсім не заперечує: "я знаю багато схем, але це не схема це дибілізм, це викривається за 2 секунди. Так не можна робити". Водночас додаючи, що "я схеми не кручу, хочу спокійно спати".

 

Нагадаємо, із оточенням депутата "Рідного міста" Віталія Михайлішина та його помічника Дмитра Паладяна  пов’язують фірму "Єврокомунбуд". Рішенням виконкому фірму "Єврокомунбуд" було призначено управителем багатоквартирних будинків замість ЖРЕПу. Керівником фірми є лаборантка юридичної клініки Анастасія Калитюк. Свою фірму вона зареєструвала лише у травні. Розмір статутного капіталу цієї фірми становить 1378 гривень.

Рішення про призначення приватних фірм управителями - один із прикладів розрахунку з депутатами за голосування міськради за дострокове припинення повноважень посадовця, - вважають експерти. 

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях управителями понад 600 житлових будинків призначили фірми, пов’язані з депутатами міськради від фракцій "Народний контроль" та "Рідне місто".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дуже сильна стаття, викриття мафії! Агов журналісти почитайте, що написали)

avatar

Таня Ільчук

14 листопада 2018 15:34