Помер депутат Чернівецької обласної ради

Помер депутат Чернівецької обласної ради

05.02.2016, 15:55

Іван Чорней був депутатом від фракції "Опозиційний блок".

 Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА, помер депутат обласної ради Іван Чорней.
 
"Чернівецька обласна державна адміністрація висловлює щирі  співчуття з приводу смерті депутата обласної ради, вчителя Острицької школи, колишнього голови Герцаївської районної ради Івана Михайловича ЧОРНЕЯ.
 
У цей скорботний час хай Господь дає родині та близьким сили перенести біль непоправної  втрати.  Нехай добрий, світлий спомин про Івана Михайловича назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та шанував.
Вічна йому пам’ять", - ідеться у повідомленні. 
 
Відомо, що Іван Чорней був депутатом від фракції "Опозиційний блок".

Джерело: bukoda.gov.ua

Депутатський корпус, колегія, керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що на 56-у році життя передчасно відійшов у Вічність Іван Михайлович Чорней - депутат Чернівецької обласної ради VII скликання, секретар постійної комісії обласної ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, туризму та транскордонного співробітництва, голова  Герцаївської районної ради (2010-2014), вчитель Острицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Герцаївського району. Раптово перестало битися серце мудрої і досвідченої людини, високопрофесійного фахівця, надійного товариша та доброзичливого колеги.

Іван Михайлович користувався заслуженим авторитетом серед земляків та щирою повагою серед своїх виборців, колег по роботі та громадсько-політичній діяльності, в колі депутатів вищого органу представницької влади Чернівецької області.

У ці сповнені тугою і сумом скорботні дні поділяємо біль непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Івана Михайловича. Світлий спомин про нього житиме у вдячній пам’яті всіх, хто працював з ним, хто знав, любив та поважав цю достойну людину.

 Фракція «Батьківщина» висловлює глибокі і щирі співчуття рідним та близьким депутата обласної ради Івана Михайловича ЧОРНЕЯ, якого підступна хвороба раптово вирвала з життя. Нехай земля йому буде пухом. Про це повідомила голова фракції Альона ГЛИВКО. 

1