Полтавські поети і музиканти покажуть у Чернівцях «кілометри почуттів»

Полтавські поети і музиканти покажуть у Чернівцях «кілометри почуттів»

11.08.2014, 18:58

12 серпня до Чернівців завітають полтавські поети та музиканти у рамках мистецького туру «Кілометри почуттів».

 Зустріч відбудеться о 18:00 у Літературному целанівському центрі (вул. Ольги Кобилянської, 51) за підтримки громадської організації «PAZL».

Серед гостей міста будуть учасники незалежного мистецького об’єднання «Magnum Opus» Андрій Коновалов, Містер Коржик та Дмитро Козуленко, а також музиканти — Ігор Дехнич і гурт «Nonsense». Разом з місцевими поетами полтавці проведуть творчий вечір. Окрім полтавської музики та поезії, присутні зможуть насолодитися чудовими віршами Томи Солована, Іванни Стеф’юк, Анастасії Федорюк, Тасі Шилюк, Івана Добруцького та піснями гурту «Superkeks». Модеруватиме вечір Андрій Тужиков.

Це вже не перший тур полтавців — минулого року у серпні поети з НМО «Magnum Opus» відвідали міста Ужгород, Мукачево, Хуст, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк та Київ. А от до Чернівців вони з цією метою приїздять уперше.

«Magnum Opus» — незалежне мистецьке об’єднання з Полтави, що от уже три роки творить літературну дійсність цього чудового міста з лівого берега Дніпра.

Андрій Коновалов — перспективний полтавський поет та актор, улюбленець жінок з 5 до 55 років, студент-філолог з пшеничним волоссям, блакитними очима та непересічними віршами.

Містер Коржик — людина-загадка з невідомим минулим і прихованим іменем, він пише, що думає, і думає те, що пише.

Дмитро Козуленко — неординарний драматург, людина-театр, сучасний шекспір, який своїми віршами підкорить усіх жінок у радіусі 50 метрів.

«Nonsense» — ще зовсім молода команда; вони не приписують собі жодних жанрів, хоч їх музика часто нагадує «acoustic-pop».

З приводу будь-яких питань стостовно вечору – (095) 460-89-69 – Андрій.

 

Катя Кролевська

1