Політичних призначень на Буковині не буде, - Бурбак

Політичних призначень на Буковині не буде, - Бурбак

21.02.2015, 17:19

Політичних призначень у виконавчу владу на Буковині не буде, посади мають займати фахівці. 

Про це у коментарі molbuk.ua сказав голова обласної організації партії "Народний фронт", народний дерутат Максим Бурбак.

- Олександр Фищук є членом "Народного фронту", але він самостійна політична фігура і зараз не на часі любіювання партійних інтересів, - вважає М.Бурбак. - Впевнений, що керівництво області при призначення на посади буде керуватися фаховістю людей, незважаючи на їхню політичну приналежність. "Народний фронт" впливати на призначення не буде. Хіба у мене можуть виникнути питання, якщо це будуть представники Комунстичної партії чи Партії регіонів, які вже докерувалися і довели нашу державу до ручки. А так треба керуватися фахом і якостями людей. Часу на вивчення ситуації немає, людина, прийшовши на посаду, одразу має розпочати роботу. 

- У суспільстві є конфлікт довкола особи Володимира Куліша і є заява, яку нібито підписали окремі представники "Народного фронту"...
- Там немає підписів членів "НФ", це чиста махінація. Крім того, я переконаний, що зараз не час до збурень у суспільстві, якщо Олександру Георгійовичу буде зручно працювати у такому тандемі — хай працює, - додав народний депутат.

molbuk.ua

Фото Аліни Круглецької

1


КОМЕНТАРІ (4)

 опосля ручками не махают)))))))))))))

 

він (видалено адміном)  а безполєзно)))))))))))

avatar

прюююзначііінняяя

21 лютого 2015 15:27

Уже затрахал - всех поучает. Чего Бурбак на своем округе в Новоднестровске не выступает, а подпирает с Федоруком своего пингвина-каспрука.

avatar

Дуся

21 лютого 2015 16:48

Старі казочки діда Макима, ой ...Панаса 

avatar

Вже доста слухати

21 лютого 2015 23:10

Крім своїх послушних з фронту без змін, яких треба розставити в області на ключові пости.

avatar

Забув додати крім

22 лютого 2015 12:57