Політичний театр по-чернівецьки

Політичний театр по-чернівецьки

02.12.2015, 22:47

Голова Чернівецької міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Сергій Качмарський висловив особисту думку про політичні події, котрі відбуваються в Чернівцях, а саме обрання голови чернівецької обласної ради.

Ось про що він пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook:

Спостерігаючи за подіями в нашому місті навіть не зацікавлені політикою люди напевно встигли помітити, що в Чернівцях, та й в Україні загалом відбуваються досить таки неймовірні речі. Своїми словами не хочу нікого образити, та здається мені, що вся влада в нашій країні – це два клани олігархів, котрі, мов на ринзі, ведуть боротьбу один проти одного. І відстоюють вони зовсім не інтереси держави, а тільки свої, власні.

Як ми встигли помітити – всі політичні сили зайняли дві позиції: одні підтримують президентську партію, інші  - «Батьківщину». З усього вимальовується основний опонент діючого президента Петра Порошенка – це «Вона». Вже зараз стає зрозуміло, до чого саме готується Юлія Володимрівна, та власне хто надає їй цю підтримку.

Дуже цікаво було спостерігати вибори голови Чернівецької обласної ради. Основна боротьба відбувалась між двома представниками найпотужніших партій України, а саме Фищуком Олександром (Народний фронт) та лідером Буковинської Батьківщини Іваном Мунтяном. Переконливою більшістю голосів переміг Іван Мунтян. Цікаво було спостерігати за тим, як всі наші партії, котрі раніше не були прихильниками Юлії Тимошенко, а деякі навіть були ініціаторами її ув’язнення (екс-регіонали), об’єднались в один потужний кулак, та вдарили по Народному фронті та Солідарності. Цікавить їхня згуртованість. Свобода голосує в унісон разом із бувшими регіоналами, проти яких ще два роки тому вела боротьбу. Наш Край, Аграрна партія, Опозиційний блок – це ж ярі представники бувшого режиму Януковича.

Пан Коломойський, котрий керує новоствореними партіями як вмілий ляльковод смикаючи за потрібні йому ниточки, смикнув – і УКРОПівці та радикали голосують так, як йому вигідно. Народний Контроль, Самопоміч, всі раптово полюбили «Батьківщину» разом із її лідером. Такого ще не було! Вісім партій об’єднались та спільно проголосували проти політичної патрії БПП«Солідарність» та її кандидата О. Фищука. Цікава ситуація сталась і з лідером «радикалів» І. Маковецькою, коли пан Мунтян запропонував її кандидатуру на місце першого заступника голови облради. Тут знову було місце інтригам: Аграрна партія та Солідарність відреагували негативно на її кандидатуру. Не зрозумілі дії аграріїв: спочатку вони голосують проти представника «Народного фронту» Фищука, а потім в унісон з БПП «Солідарність» діють спільно. Можливо хтось із кимось не встиг домовитись?

Мабуть я живу в країні чудес, де представники партій та їх лідери, які нещодавно хотіли перегризти один одному горло, борючись за політичний олімп – стали кращими друзями. Поясніть мені, можливо я один чогось не розумію. Я не стаю на захист ні БПП «Солідарнісь», ні «Народного фронту».

Скажіть, а що ж тоді буде далі… Завтра нас очікує другий акт цієї вистави, адже вибирати будуть секретаря Чернівецької міської ради. Можливо БПП «Солідарність» та «Фронт змін» візьмуть реванш. Все залежить від «договорняка» між політичними партіями. Фищук-Мунтян – рахунок 0-1 на користь «Батьківщини», а от Якимчук-?(його знають всі) «Договорняк» покаже.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Якщо не володієш темою не бреши  Свобода наркоконтроль таінші старому по команді з Києва і забо до голосували разом з ригами А аграрна партія підтримала кандидата від переможців. На виборах Б П переміг в цій партії поряд ні люди і професіонали

avatar

До автодебіла

03 грудня 2015 15:49