Політичні партії і кандидатів у Чернівцях будуть штрафувати за агітки на паркані

Політичні партії і кандидатів у Чернівцях будуть штрафувати за агітки на паркані

28.09.2015, 20:51

Для агітації міськрада пропонує використовувати визначені місця

Політичні партії та кандидатів до місцевих рад закликають не забруднювати місто під час виборчої кампанії рекламою. Адже за агітацію на паркані, їх будуть штрафувати, повідомляє кореспондент vidido.ua.

– Почалася виборча кампанія, тому закликаю всіх кандидатів, політичні партії любити своє місто і не засмічувати рекламою, – нагадав мер Чернівців Олексій Каспрук. – Адже наліпка чи агітка на паркані, дверях під’їзду залишається надовго після виборів. Уже дали відповідне доручення виконавчим органам місцевого самоврядування, які за це відповідають, штрафувати такі політичні партії, кандидатів. Аби не було ексцесів, просимо використовувати для агітації дозволені методи і визначені міською радою місця.  

Джерело: vidido.ua.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Сенсація?

Міська організація БПП сьогодні висунула на посаду мера Н.Якимчук. Це означає, що усі домовленості між НФ і БПП скасовано. Це означає, що Яценюк після повернення Порошенка із США стане екс-прем'єром, інакше киівське керівництво не благословило б цей крок Якимчук. Цікаво чи залишаться в списку БПП побратими Каспрука і Бурбака? Чи плюнуть вони на однопартійців, заради депутатства? Завтра все виясниться

avatar

28 вересня 2015 20:39