Поліція відкрила кримінальне провадження щодо будівництва бази практики ЧНУ у с. Мигово

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо будівництва бази практики ЧНУ у с. Мигово

06.12.2018, 15:05

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо будівництва бази практики ЧНУ у с. Мигово (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах). 

Про це повідомляє  ТРК "Буковина"Як повідомили у прес-службі ГУ НП в Чернівецькій області, кримінальне провадження відкрили за ст. 191 ч.4 ККУ - "Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах"

Управління захисту економіки передало матеріали слідчому управлінню ГУ НП в Чернівецькій області.

Раніше громадська ініціатива Закупівлі Чернівці повідомляла, що Чернівецький національний університет витратив 2,3 млн гривень на будівництво бази практики без проведення тендеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧНУ будує базу в курортному Миговому

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Гришин-Грищук

06 грудня 2018 15:40

2,3 млн грн для бази практики -- не надто великі гроші. Бо ж зрозуміло, що не лише злодюги та інше бидло мають користуватися природними багатствами. Інша річ, що витрати на "різне" не зовсім корелюються з відміною опалення в ЧНУ, бо нема грошей...

avatar

Антон

08 грудня 2018 10:02