Поліція Буковини перевірить свого співробітника на причетність до співпраці з бойовиками 'ДНР'

Поліція Буковини перевірить свого співробітника на причетність до співпраці з бойовиками "ДНР"

17.03.2016, 13:46

У Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області призначили комісійне службове розслідування щодо заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ НП в області Володимира Майбороса, якого звинуватили у співпраці з терористами так званої "Донецької Народної Республіки".

Про це журналісту molbuk.ua повідомила речник обласної поліції Кароліна Соловей.

На своїй сторінці у мережі Facebook блогер Михайло Шморгун повідомив, що на одному із сайтів він знайшов інформацію про те, що Володимир Майборос, перебуваючи у 2014 році на посаді начальника Волноваського районного відділу УМВС, співпрацював з бойовиками так званої "ДНР".

"Весною-влітку 2014 року співпрацював з бойовиками (передача оперативних даних, збір інформації про проукраїнських активістів). Разом зі своїм заступником Вербицьким кришують пункти прийому металобрухту у Волноваському районі. Зі слів місцевих жителів, Майборос і Вербицький особисто піднімали прапор "ДНР" над райвідділком і прогулювались містом з колорадськими стрічками", - цитує сайт terror.in.ua Михайло Шморгун.

Речник поліції повідомила, що за вказаною інформацією призначено комісійне службове розслідування із залученням відповідних служб.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Шморгуну треба полікуватися в психіатра. Майбороса ублюдки  сепарівскі "ДНР"івсі в списки карателей і предателей включили за то що він їх піздив на сході і за то шо він відстоював Україну. Вот бля що за дебіл цей Шморгун?

avatar

Олег

17 березня 2016 12:06