Поліцейські склали адмінпротокол та вручили повістку слухачу російського репу

Поліцейські склали адмінпротокол та вручили повістку слухачу російського репу

19.07.2023, 08:54

У місті Боярка Київської області поліцейські склали адмінпротокол на пару молодих людей, яка під час прогулянки ввімкнула російську музику. Чоловіку ще вручили повістку до районного територіального центру комплектування, повідомляє поліція Київської області.

“Чоловік підспівував та навіть підтанцьовував реперу з держави-агресора. Жінка, яка йшла позаду молодої пари, зробила зауваження чоловіку, але він почав сперечатися з нею. Небайдужа громадянка повідомила про інцидент поліції”, – повідомила поліція.

Правоохоронці Фастівського управління поліції Київщини на обох склали відповідні адмінпротоколи за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Також чоловіку вручили повістку до Фастівського районного територіального центру комплектування.

Як повідомляв ІМІ, улітку 2022 року Верховна Рада заборонила використання російських пісень на радіо і ТБ та їхнє публічне виконання.

13 липня Київська міська рада наклала мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території міста Києва.

Фото – скриншот з відео поліції Київської області

1