Поліклініки Чернівців будуть фінансуватися по-новому

Поліклініки Чернівців будуть фінансуватися по-новому

27.07.2018, 13:08

За це на сесії Чернівецької міської ради проголосували депутати.

Депутати проголосували за створення комунальних некомерційних підприємств міська поліклініки №1, №2, №3, №5, міська дитяча поліклініка, ЦПМСД «Роша» і ЦПМСД «Садгора».

Як повідомили в управлінні охорони здоров`я Чернівецької міської ради, ці лікувальні заклади виходять на фінішну пряму до автономізації. Тепер вони можуть укласти договір з Національною службою здоров`я України і змінити систему фінансування.  

Як раніше розповідала Інформаційному агентству АСС Марія Поліщук, заступник директора Департаменту охорони здоров`я Чернівецкої ОДА, як тільки установа стане автономною, вона зможе укласти договір із Національною службою здоров`я України на тих пацієнтів, які уже підписали декларації, а нові люди вже автоматично вноситимуться до неї. Таким чином, лікарі первинної ланки остаточно запрацюють по-новому. Але на всі ці процедури потрібен час. Зокрема, від прийняття рішення міськради про автономізацію до фактичного її здійснення юридично має пройти щонайменше 2 місяці.

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій області "гроші пішли за пацієнтом" тільки в один медичний заклад

Через прорахунки місцевих чиновників заклади первинної медичної допомоги Чернівців втратили 9 млн. грн., - Наталія Гусак

 

Більше третини чернівчан вже обрали собі лікаря

1


КОМЕНТАРІ (1)

Яка медицина в місті?! Про що ви говорите? Бутафорія та вся с@ана реформа(.  Розбомбили все лише нафіґ.  У цьому бардаку лише непотопляємий вічний ригоанал Нєзбарєцкій вже практично підім‘яв під себе залізничну лікарню. Всі прекрасно це бачать, але ніхто не хоче лайно зачіпати.  Чотири роки пройшло після Революції Гідності, а цей українофоб та ярий прихильник русскава міра досі «керує«  медициною міста. У свій час продав Михайлішина, ліг під Каспрука, зараз вже напевно Сафроновичу готовий буде робити «харашо»...

Панове депутати, відкрийте очі на медицину, заберіть з міськздороввідділу той нафталін і призначте молодого сучасного прогресивного керівника!

avatar

Лікар

28 липня 2018 00:13