Перед сніданком з Обамою і Мунтяном Тимошенко зустрічлася із заступником Держсекретаря США Вікторією Нуланд та провідними американськими політиками і організаціями

Перед сніданком з Обамою і Мунтяном Тимошенко зустрічлася із заступником Держсекретаря США Вікторією Нуланд та провідними американськими політиками і організаціями

04.02.2016, 15:30

Лідер «Батьківщини» продовжує свій візит до Сполучених Штатах Америки, підготовка до якого розпочалася ще півроку тому.

Юлія Тимошенко провела зустріч із заступником Держсекретаря США Вікторією Нуланд

 В рамках робочого візиту до США лідер «Батьківщини» зустрілася із заступником державного секретаря США Вікторією Нуланд. Вони обговорили ситуацію в Україні, зокрема питання анексії Криму та російської агресії на Донбасі.

 Постановка питання про Крим, який повністю виведено за межі Мінських домовленостей, свідчить про те, що Юлія Тимошенко бачить проблему врегулювання ситуації в Україні значно глобальніше і предметніше водночас.

 Крім того, вона наголосила, що Мінські домовленості є необхідною, але недостатньою умовою для встановлення миру в нашій державі, і закликала США та  Велику Британію, як гарантів Будапештського меморандуму, долучитися до процесу переговорів.

 Йшлося також про проведення реформ в Україні, включаючи, судову реформу, реформу правоохоронних органів та боротьбу з корупцією.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Побачив у їхніх очах бажання допомогти Україні»: голова Чернівецької облради розповів про зустріч з американськими посадовцями

Під час свого робочого візиту до США Юлія Тимошенко провела низку зустрічей з провідними американськими політиками і організаціями

Сьогодні, зокрема, вона зустрілася з головою комітету зі збройних сил Сенату СШАДжоном Маккейном. Сторони обговорили ситуацію в Україні та зусилля світу для вирішення військового конфлікту на Сході України. Маккейн пообіцяв робити все можливе, щоб українське питання залишалося ключовим на порядку денному США, включаючи повернення Криму та припинення війни на Донбасі.

 Юлія Тимошенко мала розмову з головою комітету у закордонних справах Палати представників Конгресу США Едом Ройсом, під час якої конгресмен пообіцяв, що США і надалі допомагатимуть Україні у боротьбі за свободу в умовах російської агресії.

 Лідер «Батьківщини» провела зустріч зі співголовою групи підтримки України у Конгресі США Марсі Каптур. Серед іншого, йшлося про те, як допомога США сприяє у проведенні реформ і подоланні економічних та гуманітарних проблем в Україні.

 Юлія Тимошенко зустрілася також: із лідером республіканської більшості Палати представників Конгресу США Кевіном Маккарті; з головою підкомітету у справах Європи, Євразії та нових загроз Палати представників Конгресу США Даною Рорабакером; із членом комітету з асигнувань Палати представників Конгресу США Нітою Лоуі.

 Крім того, лідер «Батьківщини» зустрілася з експертами американського аналітичного центру Atlantic Council, який готує звіти для уряду США. Експерти AC під час спілкування з Ю.Тимошенко наголосили, що найкращою відповіддю України на агресію Росії стане побудова вільного, демократичного суспільства та викорінення масштабної корупції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян поснідає з Обамою у Вашингтоні

1


КОМЕНТАРІ (2)

жульку  золоту ручку на нари!!!!

мунтяна корупціонера і з паспортом румуна геть з влади і на нари!

НЕВІДБІЛИТИСЯ ТВАРІ!!!!!!!! ЖОДНІ ФОТО ВАМ КОРУПЦІОНЕРАМ ЗЛОДІЯМ ЩО ГРАБУВАЛИ І ГРАБУЮТ УКРАЇНУ З ПАСПОРТАМИ ПАНАМСКИМИ РУМУНСКИМИ РАШИСКИМИ І К НЕПОМОЖУТ!

avatar

Олег

04 лютого 2016 14:14

СУНДЖЕ МАРЕ ПУЛА олехь

avatar

!!!!

05 лютого 2016 10:01