Поки буковинці готують Щедру вечерю, Іван Мунтян обговорює серйозні проекти для реалізації в рамках Єврорегіону 'Карпати-Україна'

Поки буковинці готують Щедру вечерю, Іван Мунтян обговорює серйозні проекти для реалізації в рамках Єврорегіону "Карпати-Україна"

13.01.2018, 19:27

Поки в домівках буковинців готують Щедру вечерю, на роботах готують ґрунт для майбутніх серйозних справ.  Просто сьогодні, у суботу, 13 січня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним і виконавчим директором у Єврорегіоні "КАРПАТИ - УКРАЇНА". 

- Продовжуємо зустріч, яка триває ще з 17 години, з головою Львівської облради Олександром Ганущиним і виконавчим директором Єврорегіону "Карпати-Україна" Галиною Литвин в кабінеті голови Чернівецької ОДА, - повідомив подробиці зустрічі керівник крайового парламенту Буковини. -  Говоримо про те, що Чернівецька облрада прийняла рішення про входження до Єврорегіону "Карпати-Україна", і про це йшлося також під час візиту до Чернівців Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. Обговорюємо спільні проекти, які можливі для втілення уже цього року. Вечір справді щедрий на ідеї!

1


КОМЕНТАРІ (1)

А шо у голови облради у кабінеті ремонт шо прийшли до гумбернатора у прийми?

avatar

Хруня

14 січня 2018 23:27