Поки буковинські «батьківщинівці» молитимуться, активісти Блоку Петра Порошенка  на тому ж місці і в той самий час проведуть акцію “Маки.Пам’ятаємо.Перемагаємо”

Поки буковинські «батьківщинівці» молитимуться, активісти Блоку Петра Порошенка на тому ж місці і в той самий час проведуть акцію “Маки.Пам’ятаємо.Перемагаємо”

06.05.2015, 23:32

Буковинські «батьківщинівці» вшанують память загиблих у Другій світовій війні молебнем

З 2012 року партія ВО «Батьківщина» запровадила звичай вшановувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні українців молитвою та спогадами зі справжньої, автентичної, а не зрежисованої Кремлем та написаної рукою Януковича-Табачника історії України у часи тієї страшної війни. Ми пишаємося, що з 2015 року 8 травня у нашій державі стало офіційним Днем  пам’яті та примирення з нагоди перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни.

Відтак, продовжуючи започатковану традицію, Чернівецька обласна та міська партійні організації ВО «Батьківщина», спільно з духовенством краю, молитимуться за спочилих воїнів, які поклали край нацизму в Європі, за тих, що поклали своє життя на алтар боротьби за незалежність і демократичність України, за тих, що сьогодні продовжують гинути за Україну. 

Молебень відбудеться 8 травня 2015 року о 10:00 на Соборній площі біля Пам’ятника воїну-визволителю.

 Запрошуємо долучитися до традиційної акції органи виконавчої та представницької влади Буковини, демократичні партії, громадські організації краю та всіх, чиє серце зачепив невгамовний біль війни. Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

08.05.2015 року о 10.00 на Театральній, Соборній та Центральній площах міста Чернівці, активістами Чернівецької територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА«СОЛІДАРНІСТЬ» вже другий рік поспіль буде здійснюватися інформаційно-роз’яснювальна акція “Маки.Пам’ятаємо. Перемагаємо”.

Мета акції інформування краян, про світовий символ пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 рр.  Координатор: Добржанський Сергій.

- У дусі пам'яті та примирення. Цього року уважно готуємося до відзначення 8-9 травня. На разі, це добра нагоди зробити справу спільно з цивілізованою Європою. 8 травня День примирення, спомину про усіх жертв, зокрема, усіх українців, які віддали своє життя за право вільно жити на своїй землі. У річницю завершення німецько-радянської війни, громадою Чернівців пропоную згадати усіх героїв біля пам'ятника героям Буковинського куреню. У п'ятницю, 8 травня о 16 год. спльно з патріотичними проєвропейськими організаціями станьмо поруч з Великою Європою, яка пам'ятає й шанує, молиться і прощає, перемагає і будує спільне майбутнє вільних демократій.

А 9 травня традиційно вшануємо усіх ветеранів та учасників бойових дій на площах міста та Центрального парку ім. Т.Шевченка, подякуємо усім за внесок у перемогу над нацизму у найбільш кровопролитній війні. Ми пам'ятаємо! Ми перемагаємо! Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк. 

1