Покарання непокірних, або За підтримку Федорука чернівчанам вже погрожують цинічною регіональною помстою?

Покарання непокірних, або За підтримку Федорука чернівчанам вже погрожують цинічною регіональною помстою?

02.11.2012, 20:13

Принаймні саме такий висновок можна зробити після прочитання матеріалу, розміщенного у першому після виборів номері газети Чернівецької міської ради "Чернівці". Якийсь Іван Миронюк (журналіста з таким ім'ям та прізвищем у довіднику буковинських "акул пера" знайти не вдалося) недвозначно вказує чернівчанам, що за свій політичний вибір вони тепер можуть забути про підтримку міста з боку Мінфіну чи Мінрегіонального розвитку. Творчо переосмислена регіоналами формула Муссоліні в донецькій редакції звучить так: «Друзям — бабло, усім іншим — ні». Таке собі покарання політично непокірних. Прикро, що залякують чернівчан фактично за їхні ж кошти. Адже газета "Чернівці" - власність всієї міської громади, а не окремо взятого політика, який з тріском програв вибори, а тепер ще намагається шантажувати все місто.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Якщо прибрати політичні спекуляції та риторику, то питання для чернівчан стоїть так - чи зробить новий депутат в майбутньому для містя більше в практичній площині вирішення міських проблем, ніж він зробив в минулому на посаді мера?

avatar

Кому від того краще стане?

02 листопада 2012 17:58

політичні спекуляції та риторику запускають банкрути, які всралися на виборах. Тепер, щоб їх не підвішали за одне місце вони готові втопии все місто. От і вся риторика. Що за дикунські коментарі? І це в газеті мерії? Це що листок на зоні?

avatar

Фірташатам

02 листопада 2012 18:02

ці сцикуни лише під видуманими іменами і можуть писати!! нічого, раніше обходились без їхньої підтримки і зараз вистоїмо... а якщо ця влада така хороша, як сама про себе говорить, то нехай це покажуть ділом після виборів, ато перед виборами всі гаразді бабло вливати лиш би їх вибрали. і вот тоді чернівчани можливо виберуть їх на наступних виборах...

avatar

Yaroslav Levitskiy

02 листопада 2012 18:18

Таким образом, Михайлишин и К хотят оправдать перерытый город, а что делается с техникой миськшеп-це завал!!!!! А денюжек-то, не-е-ет. Думал. оставит город в таком состоянии, а вы потом что хотите, то и делайте. Не получилось. Пусть выполняет все что наобещал, а не перекидывает на других и не ищет крайних

avatar

так-так

02 листопада 2012 22:40

Стаття свідчить, що регіонали та їх прибічники у повній прострації після програшу виборів із таким безмежним фінансуванням. Отакі вони є насправді, такі їх звички та етоди керівництва. Читаймо і запамятовуймо їхні перли, щоб після не помилитися при виборі мера Чернівців!!!

avatar

Михайло

03 листопада 2012 21:35

За такі статті невідомого автора треба всю цю редакцію газети, що утримується за громадські гроші розганяти до бісової мами!

Хто це має право нас лякати за наш вибір та ще погрожувати? Агов, депутати не залишить це без уваги! Редакцію - до суду!

avatar

Кліщ

04 листопада 2012 17:09