Подумаєш, цуплять уже й глибинні насоси  – для поліції це десяте діло...

Подумаєш, цуплять уже й глибинні насоси – для поліції це десяте діло...

04.10.2019, 15:20

Крадіжки власного майна в громадян набули такого широкого розмаху через бездіяльність правоохоронних органів, що це викликає справедливе обурення у людей. Саме з їх вини сьогодні крадії підбирають все підряд. Навіть те, що глибоко лежить, зокрема глибинні насоси з криничок. Останній такий випадок щойно стався у Чернівцях на вулиці Сокирянська,2. Де той глибинний насос злодії без проблем вийняли з криниці глибиною більше як у 20 кілець. Насос, за який сім’я виклала майже 20 тисяч гривень. І це за курсом валюти минулих літ.

  • Чому не б’єте у дзвони, зокрема дільничному поліцейському району? – запитав у члена родини сім’ї Михайла.

  • А ви, як голова сусіднього садівничого товариства, відей, не знаєте, що ми у цьому районі «свого» дільничного навіть у вічі не виділи. То колись ще коли поліція міліцією звалася, дільничний, хоч періодично, але таки з’являвся за сигналами людей. Крали і тоді, але зараз по-чорному. Та ви, мабуть, пересвідчуєтесь і по своєму товариству, де з тими крадіжками також не все гладко.

Не так давно з приводу цих мерзенних крадіжок людського майна, придбаного тяжкою працею, сигналізував до Шевченківського райвідділу поліції, наголошував: людоньки, треба щось робити навіть у ім’я гонору самої поліції. Реакція – нульова. Хоча й почув: «Знаємо, але штат дільничних обмежений, та сигнал цей приймаємо…»

І досі приймають, аби збутись надокучливих повідомлень про те, що бачте, десь на тій Рощі Стинці, вулиці Вижницькій і по всьому периметру Заставнівської цуплять глибинні насоси. Подумаєш подія – для поліції це десяте діло, у неї є більш глибинні проблеми. І, шановні потерпілі, не морочте голову цій поліції своїми «дрібницями».

 Іван Агатій,

голова журналістського садівничого товариства «Червона гірка»

1