Почесною відзнакою «За заслуги перед Вижниччиною» нагородять матерів, сини яких загинули в зоні АТО

Почесною відзнакою «За заслуги перед Вижниччиною» нагородять матерів, сини яких загинули в зоні АТО

23.07.2016, 19:26

22 липня, під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Іллі Романюка відбулося засідання районної комісії з розгляду клопотань щодо відзначення державними нагородами та іншими відзнаками. На порядку денному засідання – розгляд клопотань щодо відзначення Почесною відзнакою «За заслуги перед Вижниччиною». 

Розпочинаючи засідання, Ілля Романюк поінформував, що на розгляд до районної комісії на присвоєння Почесної відзнаки надійшло 12 пропозицій. Відповідно до Положення про нагородну комісію звання присвоюється впродовж року не більше 6 особам.

У свою чергу, члени комісії внесли пропозицію щодо збільшення кількості осіб на вручення почесної відзнаки та розглянути це питання на засіданні сесії районної ради.

У ході обговорення члени комісії визначили 7 осіб, яких буде нагороджено Почесно відзнакою «За заслуги перед Вижниччиною», серед них матері, сини яких загинули в зоні АТО на Сході. 

Водночас на комісії визначили кандидатури, яких буде відзначено ювілейною медаллю «25-річчя незалежності» та Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Вручення відповідних нагород відбудеться під час урочистостей з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

1