'Побратими України' вітають медичних працівників із їхнім професійним святом

"Побратими України" вітають медичних працівників із їхнім професійним святом

19.06.2017, 10:28

Чернівецька обласна організація ПП "Побратими України" вітає працівників системи охорони здоров'я із їхнім професійним святом.

- Завдяки самовідданій праці та наполегливості працівників галузі охорони здоров'я щодня рятуються сотні, а то й тисячі людських життів. Медики - це ті, хто не жаліє зусиль та приймає на себе ввесь тягар людського болю - зазначив голова ЧМОПП "Побратими України" Сергій Качмарський.

- Я щиро вдячний представникам найблагороднішої у світі професії за їхню мужність, відповідальність і здатність вселяти надію в людські душі. Вони заслуговують глибокого визнання!

До привітань приєдналась і член ПП "Побратими України" Яна Білецька:

- Ви - ангели на Землі. Ваша професія - справжнє покликання, а те, що ви робите - чудо, адже саме ви допомагаєте нам всім зберегти найцінніше - здоров'я! Не дивлячись на щоденні стреси, біль, який ви відчуваєте разом із пацієнтами... Не дивлячись ні на що ви продовжуєте йти своєю дорогою, даруючи кожному із нас довголіття. Ми звикли до вашої турботи та інколи сприймаємо її, як належне. Вибачте. Однак знайте: без вас ми б ніколи не впорались. Ви вселяєте нам віру, вдихаєте в нас новий виток життя. Зі святом вас, дорогі наші медичні працівники. Дякуємо вам за те, що ви у нас є!

1