Поблизу Недобоївців внаслідок ДТП постраждали 8 осіб, один з потерпілих помер у лікарні

Поблизу Недобоївців внаслідок ДТП постраждали 8 осіб, один з потерпілих помер у лікарні

05.08.2018, 22:44

На місці аварії поліція проводить першочергові слідчі дії, встановлюючи всі обставини та причини автопригоди.

5-го серпня близько 16-тої години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зіткнення автомобілів поблизу села Недобоївці Хотинського району.

 Виїхавши на місце ДТП, працівники поліції з’ясували: рухаючись зі сторони Чернівців, легковий автомобіль «Opel» з невідомих поки що причин раптом виїхав на зустрічну смугу. Зачепивши там мікроавтобус «Ford Transit», легковик потім лоб у лоба зіткнувся з мінівеном «Volkswagen Caddy».

 На момент зіткненні в автомобілі «Opel» перебувало п’ятеро осіб, а у «Volkswagen Caddy» – троє. З травмами різного ступеню тяжкості усі восьмеро потерпілих були доставлені до лікарні. Серед них і 6-річна дівчинка. Від отриманих внаслідок ДТП травм у реанімації помер 60-річний водій автомобіля «Opel».

 За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Матеріал з фото за посиланням https://is.gd/jMxYqV

  Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

ДОВІДКОВО:

Упродовж доби, з 3 на 4 СЕРПНЯ, на Буковині сталися три дорожньо-транспортні пригоди

Внаслідок автопригод одна людина загинула. Ще чотирьох потерпілих з тілесними ушкодженнями доставлено до медичних установ.

Увечері 3-го серпня, на автодорозі у селі Купка Глибоцького району, 22-річний водій автомобіля «ХОНДА» не впорався з керуванням і допустив зіткнення з деревом.

Внаслідок ДТП один із пасажирів іномарки від отриманих травм помер в кареті швидкої медичної допомоги. Водія та іншого пасажира з численними травмами доставлено до Глибоцької центральної районної лікарні.

Ще дві автопригоди трапилися у Кіцманському районі. У селі Давидівці зіткнулися автомобіль «ВАЗ» з мотоциклом. Внаслідок ДТП 23-річний мотоцикліст отримав перелом гомілки та був доставлений до лікарні.

Інша дорожньо-транспортна пригода мала місце у селі Дубівці. 35-річний водій автомобіля «ДАЧА ЛОГАН» допустив зіткнення з велосипедистом. З тілесними ушкодженнями 50-річного велосипедиста госпіталізовано до Кіцманської районної лікарні. Медичне освідчення показало, що воді легковика був тверезий, а велосипедист перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У всіх випадках слідчі відкрили кримінальні провадження, за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Фото за посиланням https://goo.gl/GkB9e5

1