Після здобуття 'Srebrny Aplauz' у польському Коніні, вихованці Світлани та Анни Марчак з Чернівців перемогли у болгарському конкурсі, в якому брали участь 5 тисяч дітей

Після здобуття "Srebrny Aplauz" у польському Коніні, вихованці Світлани та Анни Марчак з Чернівців перемогли у болгарському конкурсі, в якому брали участь 5 тисяч дітей

28.06.2013, 18:31

Народний аматорський дитячий хореографічний ансамбль “Алегро” Центрального Палацу культури Чернівців взяв участь в двох міжнародних конкурсах у болгарському Несебрі. У конкурсі “Сонце, радість, краса” змагалося близько дев’яти тисяч дітей з різних країн, у конкурсі “Радість на березі” – близько п’яти тисяч дітей.

На першому фестивалі керівник ансамблю Світлана Марчак нагороджена дипломом за високі творчі досягнення в роботі з дітьми, учасники ансамблю отримали грамоту за майстерність та артистизм. На другому конкурсі колектив “Алегро ” здобув високі нагороди: диплом І-го ступеня та Гран-Прі фестивалю за майстерне виконання двох хореографічних композицій “Місто моєї мрії” та “Біт-Степ-Джес”. Про це повідомляє Сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

А з 4 по 10 червня 2013 року народний дитячий аматорський колектив “Алегро” Центрального Палацу культури м. Чернівців під керівництвом Світлани та Анни Марчак узяв участь в 34-му міжнародному дитячому фестивалі пісні і танцю “Конін 2013″ (Польща). «Алегро» достойно представив Україну, здобувши нагороду Srebrny Aplauz в номінації “Танцювальний етюд”.

1