Після учасників АТО до підтримки Малишевського як  головлікаря онкодиспансеру долучилися 'афганці' і волонтери

Після учасників АТО до підтримки Малишевського як головлікаря онкодиспансеру долучилися "афганці" і волонтери

10.06.2016, 20:13

Після учасників АТО, кандидатуру Ігоря Малишевського як в.о. головного лікаря ОКУ «Чернівецький онкодиспансер» підтримали волонтерські і громадські організації воїнів-афганців.

Волонтери і колишні воїни-інтернаціоналісти переконані, що саме Ігор Малишевський - голова комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх родин здатний забезпечити реальні зміни у даному комунальному закладі. Тому висловлюють сподівання, що депутатський корпус, представники виконавчої гілки влади почують голос громади.

Скандали, які останнім часом виникали навколо діяльності  ОКУ «Чернівецький онкодиспансер»,   вимагають хірургічного  втручання для оздоровлення всього організму.

Чого лише варті заявлені громадянами вже просто на камеру звинувачення у постійних поборах. (Докладніше на відео).

Єдиним виходом із ситуації, переконані автори звернень, є проведення прозорого конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря. Змагальність, а не успадкування посади чи передача з рук у руки наперед визначеному наступнику - це той єдино можливий механізм, який змусить  кандидатів відповідально поставитися до вимог часу. Тоді лікарі будуть лікувати, а не займатися невластивими їм адміністративними функціями, відриваючи цей час у пацієнтів.

Підготовка і проведення такого конкурсу, результати якого визначать розвиток онкодиспансеру на багато років наперед, і стане одним з головних завдань виконувача обов’язків головного лікаря.  Фактично це вибір між подальшим застоєм і стагнацією і реальною реформою всієї служби. Людина зі старої системи не  зможе забезпечити поступ, навіть якщо сама цього щиро прагнутиме. Зробити це спроможна тільки людина з-поза меж системи. І такою людиною є лікар-АТОвець Ігор Малишевський, - переконані волонтери і колишні воїни-інтернаціоналісти. 

1


КОМЕНТАРІ (14)

не сьогодні-завтра до п Кобевко вистрояться черги пацієнтів і не тільки онкохворих, щоб забеспечила їх безкоштовними ліками. От буде весело. Чи може вони живуть в паралельному часі в якому існують безкоштовні ліки. Але до чого тут авганці. не треба тут приплітати авганців в ваших справах. п Коновалець. Ви це не значить що авганці такої ж думки. Це одноосібне рішення так само певно як за атовців розписалися. Чому ж ви не займаєтеся дісно проблемами атовців не требуєте безкоштовного протезування інвалідів ато за кошт держави, а люди по копійці збирають ці кошти. Це ж ті самі побори образно кажучи, коли в дитсадаках, школах з батьків збирають кошти інвалідам на протези. Де Ваша робота на яку вас поклали для соцзахисту атовців. Нема, то ви рішили відволікти увагу людей і зайнятися розвалом того що і так працює на голому ентузіазмі. Займіться своєю безпосередньою роботою і не мішайте працювати інщим. Бо терпець  урветься і дійсні авганці і атовці стребують у вас чим ви займаєтеся.

avatar

mamolog

10 червня 2016 22:34

Мамолог, розумію що наступили тобі на одне місце, що закінчується єра крадіжок, що не хочкте перелаштовуватись працювати без хабарів, але прийдеться!
На голому ентузіазмі працюєте??? То може варто подивития як живуть, на чому їздять і де відпочивать керівники медичних установ, нач.меди та сімейні династії, тоді побачимо скільки коштує їх ентузіазм!
Змінам бути! Разом до перемоги!

avatar

час змін

10 червня 2016 22:57

Ты уже реально достал или достало своей тупостью,жаб.Попросту иди на х....

avatar

мамалыге

10 червня 2016 23:04

певно вам наступив на одне місце і правда очі ріже інакше б не озивалися. А хто мене знає то добре знають що ходжу на роботу пішки, і хабарів не беру як і більшість лікарів. Не всі такі як ви думаєте або як вас заставляють думати.

avatar

mamolog

10 червня 2016 23:26

http://cv.strichka.com/item/47236657 це до теми як живуть і заробляють лікарі що й самі коли хворіють нажаль не мають змоги купити ліки і це правда життя а не дешевий популізм.

avatar

mamolog

11 червня 2016 00:49

Департамент охорони здоров’я обласної державної адміністрації звертається до всіх небайдужих людей з проханням допомоги в лікуванні завідуючого відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Щасливого Юрія Васильовича у зв’язку з важким онкозахворюванням легень. Щодня родина витрачає на лікування більше 7 тисяч гривень.

За весь період роботи з 1991 року Юрій Васильович врятував життя сотень дітей.

 

Номер картки Ощадбанку, куди можна перерахувати кошти: 5167490048091202 (Щаслива  Валентина Василівна). 

Номер картки Приват Банку: 4149497806614204 ( Щасливий Юрій Васильович)

З питань надання допомоги також можна звертатись у приймальню Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні до головного лікаря Чепіля Миколи Івановича.

НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ. БУДЬ ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ !!!!  І ГОСПОДЬ ВІДДЯЧИТЬ ВАМ ЗА ДОПОМОГУ!!!  

avatar

mamolog

11 червня 2016 00:57

А може таки спробувати? Але тоді йому потрібно відмовитись від головування в комісії.

avatar

???

11 червня 2016 10:17

Знаю одноного мамолога Церковного. Бабки без 50гр навіть щоб поздороватись до ного в каб не заходять при тому шо на останеіх стадіях і допомоги їм нема навіть у нормлного доктора змоги. 

avatar

Катя

11 червня 2016 19:13

а ви попробуйте спочатку добрий день сказати. бо є такі що добрий день забули як казати, але замість того як ви кажете 50грн пхають. І хотів би бачити як ви б  прожили на 2500грн коли ще вдома сімя, діти. До речі мій фах якраз не мамолога.

avatar

mamolog

11 червня 2016 22:53

І головне дбайте за своє здоровя змолоду, вчасно обстежуйтесь. Будете шанувати своє здоровя то будете і шанувати лікарів. А так привозити своїх батьків чи самі приходити коли вже пухлина дала майже всюди метастази і кричите що лікарі нічого не допогли. Звичайно не допоможуть вже хоть би який лікар не був. Хіба знеболення. Тільки вчасне звернення і профілактичні обстеження гарант того щоб можна було провести успішне лікування.

avatar

mamolog

11 червня 2016 23:04

Так ты онколог родной))))Тогда понятно,почему Малышевского не хочешь видеть в онко,не даст тебе брать бабки этот человек,не даст.Обливай грязью его сколько тебе угодно,сегодня гей-парад в Киеве,можешь успеть попасть к своим.

avatar

мамалыге

12 червня 2016 00:12

а він хоча на кафедрі онкології працює але ніколи його не бачив щоб займався хворими на відміну від інших лікарів кафедри. Якщо чесно то вперше його побачив на відео на вашому сайті а до того жодного разу на очі мені не попадався ні в поліклініці ні в стаціонарі. Це про шось тай говорить. Так що думайте далі як він стане головним лікарем чи буде він приділяти  увагу хворим. Скоріше ні навіщо вони йому здалися. Це так привід зробити карєру використавши при цьому по повній АТО і АТОШНИКІВ.

avatar

mamolog

12 червня 2016 15:57

А ті шо на кафадрі лікують краще ніж прості?

avatar

Зень

13 червня 2016 15:04

Хоч б у смертників гроші не брали.

avatar

Tv elv

13 червня 2016 15:05