Після того, як Фреймут підтвердила правоту Малишевського, Ушаков з Андрієць організують збір підписів проти неї? А Фищук далі вдаватиме, що з медициною все гаразд?

Після того, як Фреймут підтвердила правоту Малишевського, Ушаков з Андрієць організують збір підписів проти неї? А Фищук далі вдаватиме, що з медициною все гаразд?

01.11.2016, 14:02

"Щойно закінчилось зібрання керівництва Чернівецької обласної лікарні по обговоренню візиту журналістки Ольги Фреймут", - повідомила депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко.

 -   Постійна комісія Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров'я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їхніх сімей з початку своєї роботи вказувала на катастрофічний стан справ в обласній лікарні, - прокоментував підсумки візиту до Чернівців відомої телеведучої голова профільної комісії Ігор Малишевський. – Ми неодноразово публічно вказували на те, що старі методи роботи, які практикує нинішня адміністрація лікарні, давно морально застаріли, є неефективними, вказували на потребу проводити кадрові конкурси для заміщення керівних посад, захищати талановиту молодь від таких горе-керівників, що почувають себе вершителями людських доль, наводили конкретні приклади зловживання нинішнього керівництва лікарні. Проте головний лікар комунальної установи пан Ушаков, разом зі своїм оточенням  - переважно пенсійного віку, як і він сам, замість наведення порядку в лікарні, лікування  хворих, покращення умов їх перебування, займався переважно політиканством. Зокрема, організував збір підписів проти депутатів, які насмілилися вказати йому на недоліки!

 -   Логічним також видається запитання, а чим весь цей час займався департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА? - продовжує Малишевський. -  Очевидно, що чиновники мали не просто спостерігати за тією руїною, на яку, як засвідчує у тому числі візит телеведучої з Києва, перетворило лікарню її беззмінне керівництво. А може, крім боротьби за хлібні посади,  варто бодай інколи контролювати своїх підлеглих? Чому Фреймут за два дні змогла побачити жахливий стан  лікарні, де умови, за її словами,  гірші, ніж у в’язнів, а вічний головний лікар – колишній  регіонал, так само як і нинішня директорка департаменту охорони здоров’я за декілька років свого перебування на посаді цього впритул не бачать! Може хоч тепер, після візиту авторів популярної програми, керівництво Чернівецьких ОДА і обласної ради нарешті побачать справжню «ефективність» роботи профільного департаменту та головного лікаря обласної лікарні? Побачать після того, як їх  "прославлять" на всю країну. А  ганебний стан, до якого керівництво довело лікувальний заклад в Чернівецькій області, стане відомим всій Україні. Може хоч тепер пан Ушаков нарешті займеться роботою. Чи далі інтригуватиме? Наприклад, почне збирати підписи проти Фреймут?

Однак, схоже, жодних належних висновків з візиту журналістів керівництво лікарні не зробило. Хоча кожний порядний керівник, після того, що побачили журналісти у ввіреному його піклуванню закладі, мав би просто звільнитися! Звичка придушувати будь-яку критику, почуваючись ледь не спадковими царями у своїх вічних кріслах, сильніша за совість і здоровий глузд.

 -  Замість того, щоб звернути увагу на проблеми і починати їх усунення, змусили лікарів писати пояснюючі, про те, що саме вони говорили на камеру! Найгірше, що лікарі вважають це нормою, приниження честі і гідності в якихось поясненнях, адже умов для праці нам так і не забезпечено, а якійсь доповідні та пояснення( які навіть законом не передбаченні) треба писати, бо боїмось тих, хто в "кріслі", - прокоментувала події в обласній лікарні депутат Ольга Кобевко.

 На фото: один з коридорів інфекційного відділення.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Що за дурня? Скидали докупи все і всіх. До чого змішувати Ушакова з облздороввідділом? Хто автор такого опуса? Чи не пан, що хоче посісти місце головного?

avatar

Лікар

01 листопада 2016 12:34

Фіщука  з  голови  ОДА  треба  гнати  грязною  мітлою! Який  з  нього  керівник?  Він наніс  шкоди  краю  більше, навіть,  чим Папієв! Його  хамське, коррупційне  відношення  до  лісівників,  лікарів, дорожників,  автотранспортників,  аєропорту,... дає  право  рекомендувати  йому  відпочинок,  або  сміттєвий  бак!Вважаю,  на  його  місце  вже  давно  пора  рекомендувати  Оксану  Продан. Вона,  на  жаль  сьогодні,  єдина  спроможна  ГОВОРИТИ  І  НАПОЛЯГАТИ  НА  ФІНАНСОФИХ  ПІДТРИМКАХ з Гройсманом, Президентом, міністрами...  Це, далеко  не  розумові  інваліди, як Папієв, Бурбак, Фіщук,  злочинець-Яценюк,....

avatar

Тарас

01 листопада 2016 12:36