Після 'побиття' журналіста Кобевка, люди Тягнибока 'наїхали' на редактора Сулиму

Після "побиття" журналіста Кобевка, люди Тягнибока "наїхали" на редактора Сулиму

18.11.2012, 20:14

У поширеній в неділю, 18 листопада, заяві облорганізації ВО "Свобода", присвяченій останнім подіям в області, окрім представників влади, несподівано на горіхи також дісталося головному редакторові газети "Свобода слова" Сергію Сулимі. Можна припускати, що таким чином "Свобода" непрямо відреагувала на останню публікацію в цій газеті, в якій її автор - головний редактор С.Сулима - звинуватив свободівців у тому, що вони нібито побили іншого журналіста Петра Кобевка. Далі - буде?

Не згадуючи прямо цю публікацію, про яку www.buknews.com.ua повідомив вчора (див. матеріал В Чернівцях люди Тягнибока побили журналіста? Чому мовчить Коваль? (оновлено)), оцінку деяким публікаціям головного редактора газети "Свобода слова" висловив голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», депутат Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук:

 "Разом з есдеківською командою у Чернівцях активізувався одіозний журналіст Сергій Сулима, який відомий на Буковині обслуговуванням влади та журналістськими підкопами під своїх колег. Газета «Свобода слова» в часи правління «помаранчевих», позиціонувала себе, як опозиційна газета Буковини і повсюди шукала негатив. З черговою активізацією свого головного редактора, газета отримала нове провладне «дихання». Редактор Сулима своє журналістське жало, як і раніше спрямовував у напрямку потрібному новій владній есдеківській команді. (...)

Неправдою можна пройти світом лише в одну сторону, назад дороги немає! На Буковині пройшло 2.5 роки керування с-деків у регіональній шкурі. В Чернівецькій області брехнею в одну сторону панове Папієв, Галиць, Сулима та К* ви вже пройшли, назад дороги для вас немає, далі…"

На фото: відомий буковинський блогер і громадський діяч Віктор Довганич і головний редактор газети "Свобода слова" Сергій Сулима

1


КОМЕНТАРІ (11)

Класна фотка. І це бидло хотіло стати народним депутатом.

avatar

Клоун

18 листопада 2012 17:51

Класна фотка. І це бидло хотіло стати народним депутатом.

avatar

Клоун

18 листопада 2012 17:51

Дайте характеристику Сулимі,бо бидло нардепом стати не могло!

avatar

Клоуну

18 листопада 2012 20:40

avatar

Viktor Dovganyhc

18 листопада 2012 21:21

не обіжайте блохєрів

avatar

Льоня

18 листопада 2012 22:54

Панове, ви бачите лише те, що хочете! У нас листопад, а пани Сулима й Довганич тягаються у літньому вбранні, та й дерева на Грушевського зелененькі! Питання інше: навіщо цю фотку виставили саме зараз?

avatar

Спокійна

19 листопада 2012 08:42

Панове, ви бачите лише те, що хочете! У нас листопад, а пани Сулима й Довганич тягаються у літньому вбранні, та й дерева на Грушевського зелененькі! Питання інше: навіщо цю фотку виставили саме зараз?

avatar

Спокійна

19 листопада 2012 08:42

Дивна логіка. Те, що фотка літня - проблема, а те, що Довганич - не член Свободи - ні? Чи ми щось пропустили? І взагалі новина не про нього, якщо я правильно вмію читати. Чого ви до чоловіка причепилися? Він тут лише як фон для орденоносного Сулими.

avatar

До спокійної

19 листопада 2012 08:47

avatar

Олег Шар

19 листопада 2012 11:06

Особисто я ні до кого не чіплялася, я звернула увагу, що фотка не має стосунку до написаного. А до якої партії належить Довганич - це справа рухлива, вибачте на слові, я особисто з ним не знайома і так глибоко його партійну біоографію не вивчала. Тим паче, що пан Довганич теж у бійці с п.Сулимою, очевидь, це наше таке буковинське змагання: журналістам битися з партійцями, адже й газет і партій не бракує. Чого ж дивуватися з ВР, коли туди потрапляють такі самі...

avatar

Cпокійна

19 листопада 2012 18:40

Я мав на увазі твого собутильника з фото. Те, що ти ці слова стосуються тебе то у народі по цьому поводу кажуть "На злодію шапка горить"

avatar

Клоун до Довганича

19 листопада 2012 23:44